Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi'ne polis baskını
Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi ve Genç Antalya Gönüllüleri Programı Birim Sorumlusu T.G. Marmaris'te gözaltına alındı. T.G.'nin birim sorumlusu olduğu Atatürk Parkı içindeki belediyeye ait Antalya Gençlik Merkezi'ne sabah erken saatlerde baskın yapan Antalya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri, video kayıtlarına, bilgisayarlara ve evraklara el koydu.
haberimizvar.net- Adana Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın referansıyla 2021 yılında sözleşmeli personel olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde çalışmaya başlayan ve Antalyaspor yöneticileri ve üst düzey bürokratlarla samimiyetiyle ön plana çıkan T.G., sosyal medya paylaşımlarında da Muhittin Böcek'e 'baba' diye hitap etmesiyle de dikkat çekmişti. Böcek tutuklandıktan sonra Antalya Gençlik Merkezi ve Genç Antalya Gönüllüleri Programı Birim Sorumlusu görevini üstlenen ardından da Atatürk Parkı içinde bulunan proje birimini gençlik merkezine dönüştüren T.G., söz konusu merkezde "Muhittin Böcek'in talebiyle bazı kişilerle burada özel görüşmeler yapıyorum" diyerek aracılık yaptığı iddialarına dahil olmuştu.
GEÇ SAATLERDE ÖZEL GÖRÜŞMELER
Gece yarısından sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi'nde belediye çalışanları, üst düzey bürokratlar, iş insanları, Antalyaspor yöneticileriyle buluşmalar gerçekleştiren T.G.'nin ilişki ağı iddialar üzerine polis tarafından gözlem altına alındı. Takibin ardından T.G. Marmaris'te gözaltına alındı. Gözaltına alınan T.G. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken, KOM ekipleri sabah erken saatlerinde Atatürk Parkı içindeki belediyeye ait Antalya Gençlik Merkezi'ne baskın yaptı. Yapılan aramada Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi'nde bulunan bilgisayarlara, kamera görüntülerine ve evraklara el konuldu.
Gözden Kaçmasın
Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu'ndan çevre isyanı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir












