Haberimiz Var
Haberimiz Var
Açık
İstanbul · 23°C
Bizi Takip Edin
28 Ağustos 2026 - 15:02

Antalya’da 7 daire başkanının değişmesi bekleniyor! Barıştırdılar

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Demir ile Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir’i barıştırdılar. Demir 29 Ağustos’ta iş başı yapacak.

Kaynak: Haber Merkezi

0 Paylaşım
Antalya’da 7 daire başkanının değişmesi bekleniyor! Barıştırdılar

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde sular durulmuyor. Bir tarafta devam eden rüşvet ve yolsuzluk soruşturması, diğer tarafta uyuşturucu ve fuhuş operasyonlarını, Sayıştay, İçişleri ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıklarının müfettişleri denetimlerini sürdürürken, Genel Sekreter Ramazan Demir, Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir’le tartışmanın ardından 27 günlüğüne izine ayrılmıştı.


BAŞKAN VEKİLİ’NİN SEVİNCİ
Araya girenlerin Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir ile Genel Sekreter Demir’i barıştırdığı ve 29 Ağustos 2026 tarihinde iş başı yapacağı öğrenildi. Demir’in iznini yarıda kesip, iş başı yapacağını Başkan Vekili Dirgen Özdemir duyurdu. 


7 DAİRE BAŞKANI GÖREVDEN ALINACAK
Öte yandan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde en az 7 daire başkanının görevden alınacağı öğrenildi.

 

#büşra dirgen özdemir #ramazan demir #antalya büyükşehir belediyesi