AKP Finike ve Kumluca’da kongrelerini yaptı

SİYASET 06.09.2020 - 16:18, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

AKP Finike ve Kumluca’da kongrelerini yaptı

AKP Kumluca ve Finike’de ilçe kongrelerini gerçekleştirdi. Kongrelerde mevcut ilçe başkanları güven tazeledi.

haberimizvar.net-AKP  Kumluca İlçe Başkanlığı'nın 7. Olağan Kongresi yapıldı. Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde Meydan Mahallesi Kapalı Halk Pazarında yapılan kongreye Antalya milletvekilleri Kemal Çelik, Atay Uslu, İbrahim Aydın, Senanur Çelik, Tuğba Vural Çokal, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Demre İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.   Kongrede divan teşekkülünden sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından AKP  Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal açılış konuşması yaptı. Daha sonra İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Milletvekili Senanur Çelik'in konuştu. KUMLUCA YÖNETİMİ Faaliyet raporu ve gelir gider raporları okunduktan sonra seçimlere geçildi. Seçimlerde toplam 400 delegenin 206'sı oy kullandı. Kullanılan 206 oyun geçerli 194'ünü alan mevcut İlçe Başkanı Erol Uysal yeniden seçildi.  Erol Uysal'ın yönetim kurulu listesinde Zafer Çetin, Ahmet Karakuş, Ferhat Özer, Rafet Okulu, Yaşar Alpaslan, Süleyman Deniz, Ramazan İlkuçan, Selahattin Aydil, Aydın Akkın, Erhan Sabur, Tamer Koçak, Hatice Balbaba, Ali Dalgıç, Erol Çiftçi, Nur Doğan Uçak, Abdulkerim Korkmaz, Tuba Öztürk, Nilüfer Cengiz, Mehmet Başaran asil üye seçildi. Erol Uysal, Arif Yavuzer, Hüsamettin Çetinkaya, Yusuf Göven, Adnan Yavuz, Ahmet Karakuş, Zafer Çetin, Rafet Okulu, Orhan Erhan Karakuş, Yusuf Evran, Muharrem Şahin, Dilek Cengiz, Celil Tuncer, Kadir Gökçe, Süleyman Deniz, Şefik Durdaş, Halil Karataş, Mutlu Baykara, Taylan Atasoy, Yanar kaymak, Mehmet Özgür Erkan, Esin Tümen, Bayram Açıkyürek de asil il delegesi seçildi.    FİNİKE’DE KONGRE Öte yandan, AKP Finike 7. Olağan İlçe Kongresi, portakal çiçeği düğün salonunda yapıldı. Kongreye, Antalya milletvekilleri İbrahim Aydın, Atay Uslu, Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş, Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özkoç, il ve ilçe teşkilatları, ilçe başkanları, partililer ve delegeler katıldı.  Faaliyet raporu ile gelir gider hesap cetvelinin de oylanarak kabul edildiği kongrede daha sonra tek listeyle seçime gidildi. 400 delegeden, 209'unun oy kullandığı seçimde 202 delegenin oyunu alan Osman Aladağ, yeniden başkan seçildi. 
AKP Kumluca ve Finike’de ilçe kongrelerini gerçekleştirdi. Kongrelerde mevcut ilçe başkanları güven tazeledi.

haberimizvar.net-AKP  Kumluca İlçe Başkanlığı'nın 7. Olağan Kongresi yapıldı. Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde Meydan Mahallesi Kapalı Halk Pazarında yapılan kongreye Antalya milletvekilleri Kemal Çelik, Atay Uslu, İbrahim Aydın, Senanur Çelik, Tuğba Vural Çokal, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Demre İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı. 
 Kongrede divan teşekkülünden sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından AKP  Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal açılış konuşması yaptı. Daha sonra İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Milletvekili Senanur Çelik'in konuştu.

KUMLUCA YÖNETİMİ

Faaliyet raporu ve gelir gider raporları okunduktan sonra seçimlere geçildi. Seçimlerde toplam 400 delegenin 206'sı oy kullandı. Kullanılan 206 oyun geçerli 194'ünü alan mevcut İlçe Başkanı Erol Uysal yeniden seçildi.  Erol Uysal'ın yönetim kurulu listesinde Zafer Çetin, Ahmet Karakuş, Ferhat Özer, Rafet Okulu, Yaşar Alpaslan, Süleyman Deniz, Ramazan İlkuçan, Selahattin Aydil, Aydın Akkın, Erhan Sabur, Tamer Koçak, Hatice Balbaba, Ali Dalgıç, Erol Çiftçi, Nur Doğan Uçak, Abdulkerim Korkmaz, Tuba Öztürk, Nilüfer Cengiz, Mehmet Başaran asil üye seçildi. Erol Uysal, Arif Yavuzer, Hüsamettin Çetinkaya, Yusuf Göven, Adnan Yavuz, Ahmet Karakuş, Zafer Çetin, Rafet Okulu, Orhan Erhan Karakuş, Yusuf Evran, Muharrem Şahin, Dilek Cengiz, Celil Tuncer, Kadir Gökçe, Süleyman Deniz, Şefik Durdaş, Halil Karataş, Mutlu Baykara, Taylan Atasoy, Yanar kaymak, Mehmet Özgür Erkan, Esin Tümen, Bayram Açıkyürek de asil il delegesi seçildi.   

FİNİKE’DE KONGRE
Öte yandan, AKP Finike 7. Olağan İlçe Kongresi, portakal çiçeği düğün salonunda yapıldı. Kongreye, Antalya milletvekilleri İbrahim Aydın, Atay Uslu, Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş, Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özkoç, il ve ilçe teşkilatları, ilçe başkanları, partililer ve delegeler katıldı.  Faaliyet raporu ile gelir gider hesap cetvelinin de oylanarak kabul edildiği kongrede daha sonra tek listeyle seçime gidildi. 400 delegeden, 209'unun oy kullandığı seçimde 202 delegenin oyunu alan Osman Aladağ, yeniden başkan seçildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.