Operanın perdesi açılıyor

KÜLTÜR 11.09.2020 - 16:59, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Operanın perdesi açılıyor

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin (Antalya DOB) koronavirüs salgınından dolayı kapanan perdesi, 'Operada Hayalet Değil, Eğlence Var' sloganıyla yola çıkan şef Musa Göçmen'in sahneye koyduğu 'The Funtime of the Opera' adlı eserle yeniden açılacak.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi Arif Nihat Asya Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenecek olan 'The Funtime of the Opera' adlı eserde, soprano Işılay Meriç Karataş- Bilge Yılmaz, mezzo soprano Medine Tuganova, tenor Göksay Yaran ve bariton Serhat Konukman solist olarak sahne alacak. Operanın 7'den 70'e herkes tarafından sevilmesini amaçlayan eser, 19 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.30'da operaseverle buluşacak.  'Covid-19 pandemisi' ile mücadele kapsamında belirlenen hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun hale getirilen açık hava tiyatrosundaki oturma düzeni ve orkestra dizilimi ile güvenli bir ortamda izlenecek konserde, Antalya DOB Orkestrası'nı şef Musa Göçmen yönetecek.  Konserin, fiyatı 50 ve 75 TL olan biletlerinin Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletinial.com internet adresinden satışa sunulduğu bildirildi.    
Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin (Antalya DOB) koronavirüs salgınından dolayı kapanan perdesi, 'Operada Hayalet Değil, Eğlence Var' sloganıyla yola çıkan şef Musa Göçmen'in sahneye koyduğu 'The Funtime of the Opera' adlı eserle yeniden açılacak.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi Arif Nihat Asya Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenecek olan 'The Funtime of the Opera' adlı eserde, soprano Işılay Meriç Karataş- Bilge Yılmaz, mezzo soprano Medine Tuganova, tenor Göksay Yaran ve bariton Serhat Konukman solist olarak sahne alacak. Operanın 7'den 70'e herkes tarafından sevilmesini amaçlayan eser, 19 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.30'da operaseverle buluşacak. 

'Covid-19 pandemisi' ile mücadele kapsamında belirlenen hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun hale getirilen açık hava tiyatrosundaki oturma düzeni ve orkestra dizilimi ile güvenli bir ortamda izlenecek konserde, Antalya DOB Orkestrası'nı şef Musa Göçmen yönetecek. 

Konserin, fiyatı 50 ve 75 TL olan biletlerinin Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletinial.com internet adresinden satışa sunulduğu bildirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.