Acil soruşturma istiyoruz

GÜNDEM 30.10.2020 - 16:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Acil soruşturma istiyoruz

www.haberimizvar.net’in ofisine biri kar maskeli 3 kişi tarafından yapılan baskına sosyal medyadan tepki yağdı. Saldırıya Antalya Basın Cemiyeti ile Çağdaş Gazeteciler Derneği de kayıtsız kalmadı. ÇGD Başkanı Engin Korkmaz saldırganların yakalanması için güvenlik güçlerine çağrıda bulunurken, ABC Başkanı İbrahim Akkaya ise “Basın kaba kuvvetle susturulamaz ve sindirilemez. Olayın takipçisiyiz” dedi.

www.haberimizvar.net’in ofisine kimliği meçhul 3 kişinin baskın yapması, zorla ofise girerek gözdağı vermeye kalkışmalarına tepkiler çığ gibi büyüyor. Haberimizvar.net’e sosyal medyada destek mesajları yağarken, Çağdaş Gazeteciler Cemiyeti Antalya Şube Başkanı Engin Korkmaz saldırıyı sosyal medya hesabından kınadı. Korkmaz paylaşımında, “Antalya merkezli yayın yapan haberimizvar.net sitesinin haber bürosu kimliği belirsiz 3 kişi tarafından basıldı. Siyasi bir partiden geldiklerini belirten siyah maskeli üç şahıs, büro çalışanı ile ağız dalaşına girdi. Genel Yayın Koordinatörü Ebru Küçükaydın ve Genel Yayın Yönetmeni İdris Özyol’un ofiste olmadığını öğrenen 3 kişi, etrafı kolaçan ettikten sonra bürodan ayrıldı. Genel Yayın Koordinatörü Ebru Küçükaydın, konuyla ilgili suç duyurusunda bulundu. Meslektaşlarımıza geçmiş olsun diyor, taş devri zihniyeti ile ofis basarak göz korkutacağını sanan saldırganların yakalanması için güvenlik güçlerini göreve davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. BASIN KABA KUVVETLE SUSTURULAMAZ Antalya Basın Cemiyeti Başkanı İbrahim Akkaya ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tepkisini şöyle dile getirdi: “Antalyalı gazeteci Ebru Küçükaydın genel yönetmeni olduğu Haberimizvar sitesine kar maskeli kişiler tarafından yapılan baskını nefretle ve şiddetle kınıyoruz. Ebru Küçükaydın ın aynı zamanda Antalya Basın Cemiyeti Başkan Yardımcısı olması, bu çirkin olayın çıkış ya da azmettirme adresi için de dikkat çekici. Olayın takipcisiciyiz. Kimse şunu aklından çıkarmasın basın kaba kuvvetle asla susturulamaz ve sindirilemez. Suçluların ivedilikle yakalanıp, adalete teslim edilmesini temenni ediyor ve umuyoruz.”
www.haberimizvar.net’in ofisine biri kar maskeli 3 kişi tarafından yapılan baskına sosyal medyadan tepki yağdı. Saldırıya Antalya Basın Cemiyeti ile Çağdaş Gazeteciler Derneği de kayıtsız kalmadı. ÇGD Başkanı Engin Korkmaz saldırganların yakalanması için güvenlik güçlerine çağrıda bulunurken, ABC Başkanı İbrahim Akkaya ise “Basın kaba kuvvetle susturulamaz ve sindirilemez. Olayın takipçisiyiz” dedi.

www.haberimizvar.net’in ofisine kimliği meçhul 3 kişinin baskın yapması, zorla ofise girerek gözdağı vermeye kalkışmalarına tepkiler çığ gibi büyüyor. Haberimizvar.net’e sosyal medyada destek mesajları yağarken, Çağdaş Gazeteciler Cemiyeti Antalya Şube Başkanı Engin Korkmaz saldırıyı sosyal medya hesabından kınadı. Korkmaz paylaşımında, “Antalya merkezli yayın yapan haberimizvar.net sitesinin haber bürosu kimliği belirsiz 3 kişi tarafından basıldı. Siyasi bir partiden geldiklerini belirten siyah maskeli üç şahıs, büro çalışanı ile ağız dalaşına girdi. Genel Yayın Koordinatörü Ebru Küçükaydın ve Genel Yayın Yönetmeni İdris Özyol’un ofiste olmadığını öğrenen 3 kişi, etrafı kolaçan ettikten sonra bürodan ayrıldı. Genel Yayın Koordinatörü Ebru Küçükaydın, konuyla ilgili suç duyurusunda bulundu. Meslektaşlarımıza geçmiş olsun diyor, taş devri zihniyeti ile ofis basarak göz korkutacağını sanan saldırganların yakalanması için güvenlik güçlerini göreve davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BASIN KABA KUVVETLE SUSTURULAMAZ
Antalya Basın Cemiyeti Başkanı İbrahim Akkaya ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tepkisini şöyle dile getirdi: “Antalyalı gazeteci Ebru Küçükaydın genel yönetmeni olduğu Haberimizvar sitesine kar maskeli kişiler tarafından yapılan baskını nefretle ve şiddetle kınıyoruz. Ebru Küçükaydın ın aynı zamanda Antalya Basın Cemiyeti Başkan Yardımcısı olması, bu çirkin olayın çıkış ya da azmettirme adresi için de dikkat çekici. Olayın takipcisiciyiz. Kimse şunu aklından çıkarmasın basın kaba kuvvetle asla susturulamaz ve sindirilemez. Suçluların ivedilikle yakalanıp, adalete teslim edilmesini temenni ediyor ve umuyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.