Akdeniz Üniversitesi’ne 52 akademisyen alınacak

EĞİTİM 10.08.2019 - 12:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Akdeniz Üniversitesi’ne 52 akademisyen alınacak

Akdeniz Üniversitesi’ne 35 profesör, 14 doçent ve 3 doktor öğretim üyesi alınacak.

haberimizvar.net  Akdeniz Üniversitesi’ne (AÜ) 52 akademisyen ve 1 öğretim görevlisi alınacak. Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre Akdeniz Üniversitesi 35’i profesör, 14’ü doçent ve 3’ü de doktor olmak üzere 52 öğretim üyesi alacak. Ayrıca Hemşirelik Fakültesi için de yüksek lisans mezunu bir öğretim görevlisi alınacağı duyuruldu. AÜ’ye alınacak profesörlerin 8’i İktisadi ve İdari Bilimler, 5’i Edebiyat, 5’i Mühendislik, 3’ü Eğitim, 3’ü Diş Hekimliği, 3’ü Spor Bilimleri, 2’si Fen, 2’si Tıp, 1’i Güzel Sanatlar, 1’i İlahiyat, 1’i İletişim ve 1’i de Turizm fakültelerinde ders verecek. ADRESE TESLİM KADRO İDDİALARI Doçentlerden 5’i Edebiyat, 4’ü Spor Bilimleri, 1’i Fen, 1’i Güzel Sanatlar, 1’i İktisadi ve İdari Bilimler, 1’i Tıp, 1’i ise Turizm fakültelerine alınacak. Alınacak 3 doktor öğretim üyesinden 1’i Fen, 1’i Güzel Sanatlar ve 1’i de Tıp fakültelerinde görev yapacak. Alınacak akademisyenlerle ilgili ilanda “Eski Türk Edebiyatı alanında 16. Yüzyıl Mesnevileri ile Bağlamlı Dizin ve İşlevsel Sözlük üzerine bilimsel çalışmaları bulunmak”, “Karışık Dilli Eserler üzerine bilimsel çalışmaları bulunmak”, “II. Meşrutiyet ve İttihat Terakki Dönemi Osmanlı-Fransız Askeri ve Diplomatik meseleleri üzerinde bilimsel çalışmaları bulunmak” gibi niteliklerin aranması ‘adrese teslim kadro’ iddialarını hatırlattı.  
Akdeniz Üniversitesi’ne 35 profesör, 14 doçent ve 3 doktor öğretim üyesi alınacak.

haberimizvar.net  Akdeniz Üniversitesi’ne (AÜ) 52 akademisyen ve 1 öğretim görevlisi alınacak. Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre Akdeniz Üniversitesi 35’i profesör, 14’ü doçent ve 3’ü de doktor olmak üzere 52 öğretim üyesi alacak. Ayrıca Hemşirelik Fakültesi için de yüksek lisans mezunu bir öğretim görevlisi alınacağı duyuruldu. AÜ’ye alınacak profesörlerin 8’i İktisadi ve İdari Bilimler, 5’i Edebiyat, 5’i Mühendislik, 3’ü Eğitim, 3’ü Diş Hekimliği, 3’ü Spor Bilimleri, 2’si Fen, 2’si Tıp, 1’i Güzel Sanatlar, 1’i İlahiyat, 1’i İletişim ve 1’i de Turizm fakültelerinde ders verecek.

ADRESE TESLİM KADRO İDDİALARI

Doçentlerden 5’i Edebiyat, 4’ü Spor Bilimleri, 1’i Fen, 1’i Güzel Sanatlar, 1’i İktisadi ve İdari Bilimler, 1’i Tıp, 1’i ise Turizm fakültelerine alınacak. Alınacak 3 doktor öğretim üyesinden 1’i Fen, 1’i Güzel Sanatlar ve 1’i de Tıp fakültelerinde görev yapacak. Alınacak akademisyenlerle ilgili ilanda “Eski Türk Edebiyatı alanında 16. Yüzyıl Mesnevileri ile Bağlamlı Dizin ve İşlevsel Sözlük üzerine bilimsel çalışmaları bulunmak”, “Karışık Dilli Eserler üzerine bilimsel çalışmaları bulunmak”, “II. Meşrutiyet ve İttihat Terakki Dönemi Osmanlı-Fransız Askeri ve Diplomatik meseleleri üzerinde bilimsel çalışmaları bulunmak” gibi niteliklerin aranması ‘adrese teslim kadro’ iddialarını hatırlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.