Akşener Alanya’ya geçti

SİYASET 20.01.2020 - 14:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Akşener Alanya’ya geçti

İlçe gezileri için Antalya’ya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Gazipaşa’dan Alanya’ya geçti. Kendisi için çok faydalı bir program olduğunu söyleyen Akşener, “Hem sorun dinliyoruz, hem de halkla hemhal oluyoruz” dedi

haberimizvar.net- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya programı kapsamında, Gazipaşa’nın ardından Alanya’ya geçti. Burada partinin ilçe başkanlığı binasında yöneticilerle görüşen Akşener, “Antalya’dan başladık, ilçe ilçe esnafımızla, halkla, hemşerilerle hemhal olmak üzere yola çıktık. Bugün ‘vira bismillah’ dedik. Önce Gazipaşa, şimdi Alanya, sırasıyla gideceğiz. Bugün, yarın, 10 ilçe dolaşmış olacağız. Sonra merkezdeki ilçeleri dolaşacağız ve tamamlamış olacağız” dedi. ‘GEÇ KALINMIŞ BİR ZİYARET’ 31 Mart yerel seçimine giderken, Antalya’ya sadece Büyükşehir için geldiğini hatırlatan Akşener, “İlçeleri gezemedim. Dolayısıyla geç kalmış bir ziyaret benim gözümde. Hem sorun dinliyoruz, hem hemhal oluyoruz. Benim için de çok faydalı bir program bu. Akdeniz’den başladık, Akdeniz’i bitirdikten sonra Marmara, Trakya ve İç Anadolu şeklinde devam ettireceğiz. İlçe başkanımıza, il başkanımıza, milletvekillerimize, genel başkan yardımcımıza, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine nezaketleri için çok teşekkür ediyorum. Kapalı salon toplantımız yok. Sadece vatandaşımızla ‘Nasılsınız, iyi misiniz? Ne var ne yok? Sizin için ne yapabiliriz?’ sorularının sorulduğu bir program bu” diye konuştu. ALANYA’DA ESNAF ZİYARETİ İlçe teşkilat binasındaki toplantının ardından İYİ Parti lideri Akşener, beraberinde genel başkan yardımcısı, Antalya milletvekilleri ve ilçe yöneticileriyle esnaf ziyaretleri için Alanya çarşısına gitti. Esnafı dolaşan Akşener, dükkanlara girerek, ilçe sakinleriyle sohbet etti. Akşener, esnaf ziyaretlerinin ardından Manavgat’a gitmek üzere yola çıktı.  
İlçe gezileri için Antalya’ya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Gazipaşa’dan Alanya’ya geçti. Kendisi için çok faydalı bir program olduğunu söyleyen Akşener, “Hem sorun dinliyoruz, hem de halkla hemhal oluyoruz” dedi

haberimizvar.net- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya programı kapsamında, Gazipaşa’nın ardından Alanya’ya geçti. Burada partinin ilçe başkanlığı binasında yöneticilerle görüşen Akşener, “Antalya’dan başladık, ilçe ilçe esnafımızla, halkla, hemşerilerle hemhal olmak üzere yola çıktık. Bugün ‘vira bismillah’ dedik. Önce Gazipaşa, şimdi Alanya, sırasıyla gideceğiz. Bugün, yarın, 10 ilçe dolaşmış olacağız. Sonra merkezdeki ilçeleri dolaşacağız ve tamamlamış olacağız” dedi.

‘GEÇ KALINMIŞ BİR ZİYARET’

31 Mart yerel seçimine giderken, Antalya’ya sadece Büyükşehir için geldiğini hatırlatan Akşener, “İlçeleri gezemedim. Dolayısıyla geç kalmış bir ziyaret benim gözümde. Hem sorun dinliyoruz, hem hemhal oluyoruz. Benim için de çok faydalı bir program bu. Akdeniz’den başladık, Akdeniz’i bitirdikten sonra Marmara, Trakya ve İç Anadolu şeklinde devam ettireceğiz. İlçe başkanımıza, il başkanımıza, milletvekillerimize, genel başkan yardımcımıza, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine nezaketleri için çok teşekkür ediyorum. Kapalı salon toplantımız yok. Sadece vatandaşımızla ‘Nasılsınız, iyi misiniz? Ne var ne yok? Sizin için ne yapabiliriz?’ sorularının sorulduğu bir program bu” diye konuştu.

ALANYA’DA ESNAF ZİYARETİ

İlçe teşkilat binasındaki toplantının ardından İYİ Parti lideri Akşener, beraberinde genel başkan yardımcısı, Antalya milletvekilleri ve ilçe yöneticileriyle esnaf ziyaretleri için Alanya çarşısına gitti. Esnafı dolaşan Akşener, dükkanlara girerek, ilçe sakinleriyle sohbet etti. Akşener, esnaf ziyaretlerinin ardından Manavgat’a gitmek üzere yola çıktı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.