Antalya eyvah

YEREL 04.12.2020 - 13:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Antalya eyvah

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antalya’da son bir haftada vaka sayısında yüzde 100 artış olduğunu açıkladı

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dünkü koronavirüs rakamlarını açıkladıktan sonra twitter hesabından paylaşımlarda bulundu. Koca son bir hafta içinde Antalya’da vaka oranının yüzde 100, yoğun bakım doluluk oranının ise yüzde 71 arttığını söyledi.  Koca Antalya’nın yanı sıra Hatay’da vaka sayısında yüzde 100 yoğun bakım doluluk oranında yüzde 70, Trabzon’da vaka sayısında yüze 50, yoğun bakım doluluk oranında yüzde 75 artış olduğunu söyledi. Koca, Diyarbakır’da da vaka sayısında sabit artış yaşandığını, yoğun bakım doluluk oranının ise yüzde 70 olduğunu söyledi. Koca daha sonra Hatay, Antalya , Trabzon ve Diyarbakır İl Sağlık müdürleri ile canlı görüşme yaptı.     Son bir haftada HATAY’da vaka artışı 100, yoğun bakım doluluk oranı 70, ANTALYA ‘da vaka artışı 100, yoğun bakım doluluk oranı 71, TRABZON’DA vaka artışı 50, yoğun bakım doluluk oranı 75, DİYARBAKIR’DA sabit artış var; yoğun bakım doluluk oranı 70. — Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) December 3, 2020
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antalya’da son bir haftada vaka sayısında yüzde 100 artış olduğunu açıkladı

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dünkü koronavirüs rakamlarını açıkladıktan sonra twitter hesabından paylaşımlarda bulundu. Koca son bir hafta içinde Antalya’da vaka oranının yüzde 100, yoğun bakım doluluk oranının ise yüzde 71 arttığını söyledi.  Koca Antalya’nın yanı sıra Hatay’da vaka sayısında yüzde 100 yoğun bakım doluluk oranında yüzde 70, Trabzon’da vaka sayısında yüze 50, yoğun bakım doluluk oranında yüzde 75 artış olduğunu söyledi. Koca, Diyarbakır’da da vaka sayısında sabit artış yaşandığını, yoğun bakım doluluk oranının ise yüzde 70 olduğunu söyledi. Koca daha sonra Hatay, Antalya , Trabzon ve Diyarbakır İl Sağlık müdürleri ile canlı görüşme yaptı.  

 

Son bir haftada HATAY’da vaka artışı 100, yoğun bakım doluluk oranı 70, ANTALYA ‘da vaka artışı 100, yoğun bakım doluluk oranı 71, TRABZON’DA vaka artışı 50, yoğun bakım doluluk oranı 75, DİYARBAKIR’DA sabit artış var; yoğun bakım doluluk oranı 70.

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) December 3, 2020
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.