Atama beklediler kongre çıktı..!

SİYASET 04.08.2019 - 19:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 16:10
 

Atama beklediler kongre çıktı..!

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti’de başarısız olan illere yeni başkan ve yönetim atamaları beklenirken, kongre hareketliliği başladı.

   Kongre takvimine göre Eylül sonu Ekim başında ilçelerde kongreler başlayacak ardından da illerde kongre yapılacak. AK Parti'nin Mayıs ayında da büyük kongreyi yapması bekleniyor. Büyük kongrede ise partinin en yüksek karar organı olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri yeniden belirlenecek. ANTALYA’DA DURUM AK Parti Genel Merkezi’nde kongre sinyalinin verilmesinin ardından ilçelerde hareketlilik başladı. İlçe başkan adayı olmak isteyenler parti içinde görüşmeler yaparak şimdiden kongre hareketliliğinin sinyallerini vermeye başladı.
31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti’de başarısız olan illere yeni başkan ve yönetim atamaları beklenirken, kongre hareketliliği başladı.

 

 Kongre takvimine göre Eylül sonu Ekim başında ilçelerde kongreler başlayacak ardından da illerde kongre yapılacak. AK Parti'nin Mayıs ayında da büyük kongreyi yapması bekleniyor. Büyük kongrede ise partinin en yüksek karar organı olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri yeniden belirlenecek.

ANTALYA’DA DURUM

AK Parti Genel Merkezi’nde kongre sinyalinin verilmesinin ardından ilçelerde hareketlilik başladı. İlçe başkan adayı olmak isteyenler parti içinde görüşmeler yaparak şimdiden kongre hareketliliğinin sinyallerini vermeye başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.