Be çocuk git az öte oyna!

KULİS 14.12.2019 - 13:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Be çocuk git az öte oyna!

Davutoğlu’nun kurduğu partide prensi olarak tanımlanan İsmail Günaçar’ın haberinin sosyal medyada paylaşan AKP MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç, “Be çocuk git az öte oyna!” yorumunu yapması dikkat çekti.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nde kurucular arasında yer alan ve prens olarak tanıtılan İsmail Günaçar’ın “Ahmet Davutoğlu’nun en azından diploması var” açıklamasının yer aldığı video sosyal medyada yayılmaya devam ediyor. DİKKAT ÇEKTİ Video açıklamasını haber yapan bir haber sitesinin linkini paylaşan AKP Antalya eski Milletvekili ve MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç, sosyal medya hesabından ilginç paylaşımda bulundu. Enç, haberin linkini paylaşırken “Be çocuk git az öte oyna!” yorumunu yaptı. Enç’in bu paylaşımı takipçilerinin beğenisini alırken, çok sayıda yorumla yapan da oldu.        
Davutoğlu’nun kurduğu partide prensi olarak tanımlanan İsmail Günaçar’ın haberinin sosyal medyada paylaşan AKP MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç, “Be çocuk git az öte oyna!” yorumunu yapması dikkat çekti.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nde kurucular arasında yer alan ve prens olarak tanıtılan İsmail Günaçar’ın “Ahmet Davutoğlu’nun en azından diploması var” açıklamasının yer aldığı video sosyal medyada yayılmaya devam ediyor.

DİKKAT ÇEKTİ

Video açıklamasını haber yapan bir haber sitesinin linkini paylaşan AKP Antalya eski Milletvekili ve MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç, sosyal medya hesabından ilginç paylaşımda bulundu. Enç, haberin linkini paylaşırken “Be çocuk git az öte oyna!” yorumunu yaptı. Enç’in bu paylaşımı takipçilerinin beğenisini alırken, çok sayıda yorumla yapan da oldu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.