‘Büyükşehir Şubat ayında AKP’nin olacak’

GÜNDEM 28.10.2020 - 19:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

‘Büyükşehir Şubat ayında AKP’nin olacak’

AKP İl Başkanı İ. Ethem Taş’ın son yapılan Antalya Büyükşehir Meclisi öncesi yapılan grup toplantısında “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni Şubat ayında AKP’li belediye başkanı yönetecek” dediği ortaya çıktı.

haberimizvar.net-17 Ağustos 2020 tarihinde covid-19 teşhisiyle hastaneye kaldırılan ve halen yoğun bakımda tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile ilgili AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş öyle bit laf ettik ki, kendi partililerinden bile tepki aldı. BAŞKAN’IN TEDAVİSİ SÜRERKEN Son yapılan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi İl Başkanı Taş, partisinin belediye başkanları ve meclis üyeleriyle grup toplantısı gerçekleştirdi. Meclis gibi gündem maddeleri yerine Başkan Böcek’in sağlık durumunun iyi gitmediğinden söz eden Taş, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni Şubat ayında AKP’li belediye başkanı yönetecek. Büyükşehir Şubat ayında AKP’nin” dedi. Taş’ın bu konuşmasından rahatsız olan AKP Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, siyasi kulislerde tepkilerini dile getirerek, “ Başkan Böcek yaşarken bu konuşulacak konu mu! Parti olarak bir grup kararımız da yok. Taş’ın bu ifadelerini her yerde dile getirdiğini duyuyoruz. Bu durum ne insani ne de ahlakidir” diye konuştuğu öğrenildi.
AKP İl Başkanı İ. Ethem Taş’ın son yapılan Antalya Büyükşehir Meclisi öncesi yapılan grup toplantısında “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni Şubat ayında AKP’li belediye başkanı yönetecek” dediği ortaya çıktı.

haberimizvar.net-17 Ağustos 2020 tarihinde covid-19 teşhisiyle hastaneye kaldırılan ve halen yoğun bakımda tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile ilgili AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş öyle bit laf ettik ki, kendi partililerinden bile tepki aldı.

BAŞKAN’IN TEDAVİSİ SÜRERKEN
Son yapılan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi İl Başkanı Taş, partisinin belediye başkanları ve meclis üyeleriyle grup toplantısı gerçekleştirdi. Meclis gibi gündem maddeleri yerine Başkan Böcek’in sağlık durumunun iyi gitmediğinden söz eden Taş, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni Şubat ayında AKP’li belediye başkanı yönetecek. Büyükşehir Şubat ayında AKP’nin” dedi. Taş’ın bu konuşmasından rahatsız olan AKP Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, siyasi kulislerde tepkilerini dile getirerek, “ Başkan Böcek yaşarken bu konuşulacak konu mu! Parti olarak bir grup kararımız da yok. Taş’ın bu ifadelerini her yerde dile getirdiğini duyuyoruz. Bu durum ne insani ne de ahlakidir” diye konuştuğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.