Davutoğlu’ndan dostlarına özel mesaj

KULİS 12.12.2019 - 15:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Davutoğlu’ndan dostlarına özel mesaj

Yeni parti kurma çalışmalarını tamamlayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sağ kolu konumunda olan AKP İstanbul İl eski Başkanı Selim Temurci, parti kuruluş süreci ilgili dostlarına özel sms mesajı attı.

haberimizvar.net- Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kuruluş süreci tamamlanan yeni partisiyle ilgili olarak önemli bir gelişme yaşandı. Davutoğlu’nun sağ kolu olarak nitelendirilen AKP İstanbul İl eski Başkanı Selim Temurci, dostları olarak gördüğü yeni partinin destecilerine sms mesajı attı. İşte Temurci’nin mesajı:  “Değerli Dostlar; Her daim desteğinizi yanımızda hissettik, çok teşekkür ediyorum. Maalesef dün itibariyle Bilim Sanat Vakfı’na yönelik de bir operasyon başlatıldı. Rabbim; bizleri güçle olan imtihanı, zülme dönüştürenlerden eylemesin. Bildiğiniz üzere; parti içinde verdiğimiz mücadele kesin ihraç bildirimleri sonrası istifa süreciyle tamamlanmıştı. Yaklaşık 3 aydır sürdürdüğümüz çalışmalarda son aşamaya geldik. Allah nasip ederse bugün İçişleri Bakanlığı’na yeni parti için kuruluş evraklarımızı teslim edeceğiz. Yarın ise parti kurucularımızla birlikte Ankara Bilkent Otel’de saat 9.30’da yeni partimizi, Gelecek Partisi’ni milletimizle paylaşacağız. Dualarınızı ve desteklerinizi eksik etmeyin...”
Yeni parti kurma çalışmalarını tamamlayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sağ kolu konumunda olan AKP İstanbul İl eski Başkanı Selim Temurci, parti kuruluş süreci ilgili dostlarına özel sms mesajı attı.

haberimizvar.net- Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kuruluş süreci tamamlanan yeni partisiyle ilgili olarak önemli bir gelişme yaşandı. Davutoğlu’nun sağ kolu olarak nitelendirilen AKP İstanbul İl eski Başkanı Selim Temurci, dostları olarak gördüğü yeni partinin destecilerine sms mesajı attı. İşte Temurci’nin mesajı:

 “Değerli Dostlar;

Her daim desteğinizi yanımızda hissettik, çok teşekkür ediyorum. Maalesef dün itibariyle Bilim Sanat Vakfı’na yönelik de bir operasyon başlatıldı. Rabbim; bizleri güçle olan imtihanı, zülme dönüştürenlerden eylemesin. Bildiğiniz üzere; parti içinde verdiğimiz mücadele kesin ihraç bildirimleri sonrası istifa süreciyle tamamlanmıştı.

Yaklaşık 3 aydır sürdürdüğümüz çalışmalarda son aşamaya geldik. Allah nasip ederse bugün İçişleri Bakanlığı’na yeni parti için kuruluş evraklarımızı teslim edeceğiz. Yarın ise parti kurucularımızla birlikte Ankara Bilkent Otel’de saat 9.30’da yeni partimizi, Gelecek Partisi’ni milletimizle paylaşacağız. Dualarınızı ve desteklerinizi eksik etmeyin...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.