Demre'de afişli Bayar teşekkürü

SİYASET 12.02.2020 - 14:20, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Demre'de afişli Bayar teşekkürü

Antalya'nın Demre ilçesindeki billboardlara, CHP Antalya İl Başkanı seçilen ve Demreli olan Nusret Bayar için teşekkür mesajının yazılı olduğu afiş asıldı.

haberimizva.rnet-CHP'nin son yapılan seçiminde il başkanı olan Nusret Bayar için Demre'deki billboardlara teşekkür mesajı içerikli afiş konuldu. Demre Belediyesi'ne ait billboardlara Nusret Bayar'ın fotoğrafının yanında, "Demre'nin gururu, hemşehrimiz Nusret Bayar, CHP Antalya İl Başkanı. Teşekkürler Antalya" ifadesine yer verildi. Billboardın altına hiçbir logo ve isim ise belirtilmedi.  Demre Belediye Başkanı İYİ Parti'li Okan Kocakaya, "Hiçbir kurum adı kullanmadan Antalya'ya, abimiz, hemşehrimiz Nusret Bayar'ı CHP İl Başkanlığı'na seçtikleri için bu afişleri, billboardlara astık. Antalya'nın 14. büyüklükteki ilçesi olan Demre'den bir CHP İl Başkanı çıkmasına tüm Demrelilerin sevindiğini gördüm. Bu teşekkür tüm Demreliler adına yapıldı" dedi.
Antalya'nın Demre ilçesindeki billboardlara, CHP Antalya İl Başkanı seçilen ve Demreli olan Nusret Bayar için teşekkür mesajının yazılı olduğu afiş asıldı.

haberimizva.rnet-CHP'nin son yapılan seçiminde il başkanı olan Nusret Bayar için Demre'deki billboardlara teşekkür mesajı içerikli afiş konuldu. Demre Belediyesi'ne ait billboardlara Nusret Bayar'ın fotoğrafının yanında, "Demre'nin gururu, hemşehrimiz Nusret Bayar, CHP Antalya İl Başkanı. Teşekkürler Antalya" ifadesine yer verildi. Billboardın altına hiçbir logo ve isim ise belirtilmedi.

 Demre Belediye Başkanı İYİ Parti'li Okan Kocakaya, "Hiçbir kurum adı kullanmadan Antalya'ya, abimiz, hemşehrimiz Nusret Bayar'ı CHP İl Başkanlığı'na seçtikleri için bu afişleri, billboardlara astık. Antalya'nın 14. büyüklükteki ilçesi olan Demre'den bir CHP İl Başkanı çıkmasına tüm Demrelilerin sevindiğini gördüm. Bu teşekkür tüm Demreliler adına yapıldı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.