Eski meclis üyelerine 'SARI ZARF' şoku

SİYASET 16.10.2020 - 17:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Eski meclis üyelerine 'SARI ZARF' şoku

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı devam meclisi öncesinde eski meclis üyelerine İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından sarı zarf gönderildi. Geçmiş dönemlerde Muratpaşa'da imar konularıyla ilgili gündem maddelerinin onaylanması nedeniyle zarf gönderilen meclis üyelerinin yazılı olarak ifadeleri istendi.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Devam Toplantısı Belediye Hizmet Binası'nda Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu başkanlığında gerçekleşti. CHP, AK Parti, MHP, İYİ Parti, DSP ve SP parti meclis üyeleri devam meclisinde 56 gündem maddesini oyladı. Devam meclisi öncesinde eski meclis üyelerine sarı zarf verildi. Geçmiş dönemlerde Muratpaşa'da imar konularıyla ilgili gündem maddelerinin onaylanması nedeniyle İçişleri Başkanlığı müfettişleri tarafından incelendiği ve eski meclis üyelerine sarı zarf gönderildiği öğrenildi. Zarf gönderilen meclis üyelerinin yazılı olarak ifadeleri istendi. SENİRLİ: BİLMEDEN OYLUYORUZ MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli de sarı zarf aldığını dile getirdi. Senirli, “Bize komisyon kararı geliyor. Komisyon ‘uygundur değildir’ diyerek neye göre uygun neye göre uygun olmadığını bilmediğimiz bir şeyi oyluyoruz. Bundan sonraki komisyon kararlarının altında uzman kişilerin veya belediyenin teknik kadrosunun görüşünün belirtilmesini istiyorum. Meclis üyeleri olarak topluma, kamuya ve hukuka sorumluluğumuz var. Ne günahımız var da verdiğimiz bu oylamaların savunmalarını vereceğiz? Bundan sonra komisyon kararlarının altında uzman kişilerin gerekçelerini belirtmelerini istiyoruz" dedi. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı devam meclisi öncesinde eski meclis üyelerine İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından sarı zarf gönderildi. Geçmiş dönemlerde Muratpaşa'da imar konularıyla ilgili gündem maddelerinin onaylanması nedeniyle zarf gönderilen meclis üyelerinin yazılı olarak ifadeleri istendi.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Devam Toplantısı Belediye Hizmet Binası'nda Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu başkanlığında gerçekleşti. CHP, AK Parti, MHP, İYİ Parti, DSP ve SP parti meclis üyeleri devam meclisinde 56 gündem maddesini oyladı. Devam meclisi öncesinde eski meclis üyelerine sarı zarf verildi. Geçmiş dönemlerde Muratpaşa'da imar konularıyla ilgili gündem maddelerinin onaylanması nedeniyle İçişleri Başkanlığı müfettişleri tarafından incelendiği ve eski meclis üyelerine sarı zarf gönderildiği öğrenildi. Zarf gönderilen meclis üyelerinin yazılı olarak ifadeleri istendi.

SENİRLİ: BİLMEDEN OYLUYORUZ

MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli de sarı zarf aldığını dile getirdi. Senirli, “Bize komisyon kararı geliyor. Komisyon ‘uygundur değildir’ diyerek neye göre uygun neye göre uygun olmadığını bilmediğimiz bir şeyi oyluyoruz. Bundan sonraki komisyon kararlarının altında uzman kişilerin veya belediyenin teknik kadrosunun görüşünün belirtilmesini istiyorum. Meclis üyeleri olarak topluma, kamuya ve hukuka sorumluluğumuz var. Ne günahımız var da verdiğimiz bu oylamaların savunmalarını vereceğiz? Bundan sonra komisyon kararlarının altında uzman kişilerin gerekçelerini belirtmelerini istiyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.