Eyvah Sarısu da gitti !

GÜNDEM 31.08.2020 - 15:35, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Eyvah Sarısu da gitti !

Yıllardır Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği ve kent halkının en çok rağbet ettiği Sarısu’nun boşaltılması için Büyükşehir’e tebligat yapıldı. Büyükşehir yürütmenin durdurulması istemiyle yargıya başvururken, gözde mesire alanının Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne verildiği öne sürüldü.

haberimizvar.net- MUÇEV adlı şirkete neredeyse tüm sahil işletmelerini veren iktidar, muhalif belediyelerin elinde ne varsa bir bir alıyor. Bunlara son örnek de Antalya’daki Sarısu Piknik ve Mesire alanı oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan ANET AŞ tarafından işletilen mesire alanını boşaltması için Büyükşehir’e Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tebligat yapıldı. Ancak bu alanı yıllardır işleten, yaklaşık 2 yıl önce yeni bir peyzaj düzenlemesiyle halkın en çok sevdiği alan haline getiren Antalya Büyükşehir Belediyesi, yürütmenin durdurulması istemiyle bakanlığa dava açtı.   ‘HALK CEZALANDIRILIYOR’ Doğası, denizi ve yeşiliyle muhteşem bir güzelliğe sahip olan ve her yaz on binlerce Antalyalının akın ettiği Sarısu Piknik ve Mesire Alanı’nın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne verildiği öğrenilirken, buna ilişkin Büyükşehir’e herhangi bir tebligat ise yapılmadı. Sarısu’nun Büyükşehir’den alındığı haberi kamuoyunda da tepkiyle karşılandı. Bunu iktidarın muhalif belediyeleri gelirlerinden mahrum bırakmak adına yapılmış bir hamle olarak yorumlayan kimi vatandaşlar, “İktidar muhalif belediyeleri cezalandırmak isterken aslında bizleri cezalandırıyor. Büyükşehir şirketi ANET Sarısu’yu gayet güzel işletiyordu. Antalya’da zaten çok fazla olmayan mesire alanları içerisinde en güzeli burası. Şimdi kimbilir kimlere peşkeş çekilecek” diye isyan etti.    
Yıllardır Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği ve kent halkının en çok rağbet ettiği Sarısu’nun boşaltılması için Büyükşehir’e tebligat yapıldı. Büyükşehir yürütmenin durdurulması istemiyle yargıya başvururken, gözde mesire alanının Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne verildiği öne sürüldü.

haberimizvar.net- MUÇEV adlı şirkete neredeyse tüm sahil işletmelerini veren iktidar, muhalif belediyelerin elinde ne varsa bir bir alıyor. Bunlara son örnek de Antalya’daki Sarısu Piknik ve Mesire alanı oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan ANET AŞ tarafından işletilen mesire alanını boşaltması için Büyükşehir’e Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tebligat yapıldı. Ancak bu alanı yıllardır işleten, yaklaşık 2 yıl önce yeni bir peyzaj düzenlemesiyle halkın en çok sevdiği alan haline getiren Antalya Büyükşehir Belediyesi, yürütmenin durdurulması istemiyle bakanlığa dava açtı.

 

‘HALK CEZALANDIRILIYOR’

Doğası, denizi ve yeşiliyle muhteşem bir güzelliğe sahip olan ve her yaz on binlerce Antalyalının akın ettiği Sarısu Piknik ve Mesire Alanı’nın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne verildiği öğrenilirken, buna ilişkin Büyükşehir’e herhangi bir tebligat ise yapılmadı. Sarısu’nun Büyükşehir’den alındığı haberi kamuoyunda da tepkiyle karşılandı. Bunu iktidarın muhalif belediyeleri gelirlerinden mahrum bırakmak adına yapılmış bir hamle olarak yorumlayan kimi vatandaşlar, “İktidar muhalif belediyeleri cezalandırmak isterken aslında bizleri cezalandırıyor. Büyükşehir şirketi ANET Sarısu’yu gayet güzel işletiyordu. Antalya’da zaten çok fazla olmayan mesire alanları içerisinde en güzeli burası. Şimdi kimbilir kimlere peşkeş çekilecek” diye isyan etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.