Fettah Tamince yok

TURİZM 15.01.2020 - 15:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Fettah Tamince yok

Bakan Mehmet Ersoy, Turizm Geliştirme ve Tanıtma Ajansı (TTGA) icra kuruluna atamaları yaptı. Antalya’dan AKTOB Başkanı Erkan Yağcı yeni icra kuruluna girerken, daha önce atanan Fettah Tamince ve Cem Kınay’ın olmaması dikkat çekti.

haberimizvar.net-Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Turizm Geliştirme ve Tanıtma Ajansı (TTGA) yeni dönem İcra Kurulu’na atamaları yaptı. İcra Kurulu, 29 Aralık’ta yapılan seçimlerde sandıktan çıkanlardan oluştu. Daha önce atanan Fettah Tamince ve Cem Kınay yok. ANTALYA’DAN ERKAN YAĞCI 29 Aralık’ta Türkiye’nin yedi bölgesinde yapılan seçimlerle belirlenen yönetim kurulu üyeleri arasından yapılan atama ile oluşturulan İcra Kurulu’nda, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Dr. Erkan Yağcı, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt, Türkiye Otelciler Birliği’nden (TÜROB) Temel Aygün görev yapacak. FETTAH TAMİNCE ARTIK YOK Ajansın icra kurulunda, Bakanlığı temsilen ise Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ile Tanıtma Genel Müdürü yer alacak. Ajans’ın kuruluşunda aralarında Fettah Tamince ve Cem Kınay’ın da olduğu geçici icra kurulu atanmıştı. Yeni İcra Kurulu, 29 Aralık’ta sandıkta çıkanlardan atandı.
Bakan Mehmet Ersoy, Turizm Geliştirme ve Tanıtma Ajansı (TTGA) icra kuruluna atamaları yaptı. Antalya’dan AKTOB Başkanı Erkan Yağcı yeni icra kuruluna girerken, daha önce atanan Fettah Tamince ve Cem Kınay’ın olmaması dikkat çekti.

haberimizvar.net-Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Turizm Geliştirme ve Tanıtma Ajansı (TTGA) yeni dönem İcra Kurulu’na atamaları yaptı. İcra Kurulu, 29 Aralık’ta yapılan seçimlerde sandıktan çıkanlardan oluştu. Daha önce atanan Fettah Tamince ve Cem Kınay yok.

ANTALYA’DAN ERKAN YAĞCI

29 Aralık’ta Türkiye’nin yedi bölgesinde yapılan seçimlerle belirlenen yönetim kurulu üyeleri arasından yapılan atama ile oluşturulan İcra Kurulu’nda, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Dr. Erkan Yağcı, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt, Türkiye Otelciler Birliği’nden (TÜROB) Temel Aygün görev yapacak.

FETTAH TAMİNCE ARTIK YOK

Ajansın icra kurulunda, Bakanlığı temsilen ise Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ile Tanıtma Genel Müdürü yer alacak. Ajans’ın kuruluşunda aralarında Fettah Tamince ve Cem Kınay’ın da olduğu geçici icra kurulu atanmıştı. Yeni İcra Kurulu, 29 Aralık’ta sandıkta çıkanlardan atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.