‘Garip bir durum’

SİYASET 13.11.2020 - 23:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

‘Garip bir durum’

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde başkan vekili değişimi ile ilgili açıklama yaptı.

haberimizvar.net-Subaşı açıklamasında şunları kaydetti:  "Garip bir durum! Antalya kamuoyunda, genel sekreter Cansel hanımın başkanlık yetkilerini kullanmak konusunda iddialı bir tutum içinde olduğuna dair kanaat hakim. Basında son günlerde Muhittin başkan tarafından vekalet görevi verilmiş Mehmet Hacıarifoğlu'nun basına sıkça yansıdığı gibi, genel sekreterin yetki kullanma tutumundan belli ki rahatsızlığı nedeniyle bir kısım yetkileri bizzat kendisinin kullanacağını bildirmesi üzerine konu basına göre krize dönüşmüştü. Bir gün sonra da elektronik imzayla sayın Böcek'in, vekil tayin ettiği kişiyi görevden alarak iki meclis üyesini farklı tarihlerde yetkilendirilmiş olması da tartışmalı ve kuşkuyla karşılanacak bir tasarruftur!.. Ayrıca hastanede ciddi tedavi altındayken vekil tayin ettiği kişinin vekaleten alınmasını gerektirir, bir sorun varsa takip edecek durumda olmayan sayın başkanın bu tür eylemlere alet edilmesi de Antalya Büyükşehir Belediyesi ile bağdaşır bir işlem değildir.  Sayın başkanın biran önce sağlığına kavuşması dileğiyle."
İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde başkan vekili değişimi ile ilgili açıklama yaptı.

haberimizvar.net-Subaşı açıklamasında şunları kaydetti: 

"Garip bir durum!

Antalya kamuoyunda, genel sekreter Cansel hanımın başkanlık yetkilerini kullanmak konusunda iddialı bir tutum içinde olduğuna dair kanaat hakim. Basında son günlerde Muhittin başkan tarafından vekalet görevi verilmiş Mehmet Hacıarifoğlu'nun basına sıkça yansıdığı gibi, genel sekreterin yetki kullanma tutumundan belli ki rahatsızlığı nedeniyle bir kısım yetkileri bizzat kendisinin kullanacağını bildirmesi üzerine konu basına göre krize dönüşmüştü. Bir gün sonra da elektronik imzayla sayın Böcek'in, vekil tayin ettiği kişiyi görevden alarak iki meclis üyesini farklı tarihlerde yetkilendirilmiş olması da tartışmalı ve kuşkuyla karşılanacak bir tasarruftur!.. Ayrıca hastanede ciddi tedavi altındayken vekil tayin ettiği kişinin vekaleten alınmasını gerektirir, bir sorun varsa takip edecek durumda olmayan sayın başkanın bu tür eylemlere alet edilmesi de Antalya Büyükşehir Belediyesi ile bağdaşır bir işlem değildir. 
Sayın başkanın biran önce sağlığına kavuşması dileğiyle."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.