Gül Ege: Sağlık turizminde üniversiteyle iş birliğine hazırız

TURİZM 21.09.2020 - 16:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Gül Ege: Sağlık turizminde üniversiteyle iş birliğine hazırız

Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege, vakfın üniversite ile yeni projelerde ortak çalışmaya hazır olduğunu kaydederek, “Özellikle sağlık turizmi alanında ve sağlık kongrelerinde ATAV çatısı altında kurulan Antalya Kongre Bürosu ile daha aktif çalışmalar sürdürebiliriz" dedi.

haberimizvar.net- ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akdeniz Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Özlenen Özkan'ı ziyaret etti. ATAV'ın projelerinin ve faaliyetlerinin aktarıldığı ziyarette, Antalya'nın tanıtımı için ATAV ve Akdeniz Üniversitesi'nin süregiden iş birliğinin devamı ve yeni projelerde birlikte hareket edilmesi temennisinde bulunuldu. COVİD-19 SONRASI DÖNEM İÇİN ÇAĞRI Antalya'nın kültür, tarih, doğa ve denizin iç içe geçtiği eşsiz bir destinasyon olduğunu vurgulayan Yeliz Gül Ege, “Dünyada bu özelliklere sahip çok az kent var. Covid-19 sonrası döneme iyi hazırlanabilmemiz için Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Akdeniz Üniversitesi ile ortak projeler geliştirmeye hazırız. Özellikle sağlık turizmi alanında ve sağlık kongrelerinde ATAV çatısı altında kurulan Antalya Kongre Bürosu ile daha aktif çalışmalar sürdürebiliriz" diye konuştu. Gül Ege, ayrıca ATAV yayınlarının üniversiteyi ziyaret eden uluslararası konuklara sunulması yönündeki iş birliğinin devamını talep etti. Ziyaretleri dolayısıyla ATAV Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya'nın dünyaya tanıtımı yapılabilecek tüm projelerde iş birliğine açık olduklarını dile getirdi. Ziyaret sonunda Gül Ege, Rektör Özkan'a ATAV yayınlarını takdim etti.
Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege, vakfın üniversite ile yeni projelerde ortak çalışmaya hazır olduğunu kaydederek, “Özellikle sağlık turizmi alanında ve sağlık kongrelerinde ATAV çatısı altında kurulan Antalya Kongre Bürosu ile daha aktif çalışmalar sürdürebiliriz" dedi.

haberimizvar.net- ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akdeniz Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Özlenen Özkan'ı ziyaret etti. ATAV'ın projelerinin ve faaliyetlerinin aktarıldığı ziyarette, Antalya'nın tanıtımı için ATAV ve Akdeniz Üniversitesi'nin süregiden iş birliğinin devamı ve yeni projelerde birlikte hareket edilmesi temennisinde bulunuldu.


COVİD-19 SONRASI DÖNEM İÇİN ÇAĞRI


Antalya'nın kültür, tarih, doğa ve denizin iç içe geçtiği eşsiz bir destinasyon olduğunu vurgulayan Yeliz Gül Ege, “Dünyada bu özelliklere sahip çok az kent var. Covid-19 sonrası döneme iyi hazırlanabilmemiz için Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Akdeniz Üniversitesi ile ortak projeler geliştirmeye hazırız. Özellikle sağlık turizmi alanında ve sağlık kongrelerinde ATAV çatısı altında kurulan Antalya Kongre Bürosu ile daha aktif çalışmalar sürdürebiliriz" diye konuştu. Gül Ege, ayrıca ATAV yayınlarının üniversiteyi ziyaret eden uluslararası konuklara sunulması yönündeki iş birliğinin devamını talep etti.


Ziyaretleri dolayısıyla ATAV Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya'nın dünyaya tanıtımı yapılabilecek tüm projelerde iş birliğine açık olduklarını dile getirdi.


Ziyaret sonunda Gül Ege, Rektör Özkan'a ATAV yayınlarını takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.