Hepgüzel, güven tazeledi

GÜNDEM 11.02.2020 - 15:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hepgüzel, güven tazeledi

Antalya'nın kültür-sanat yaşamına 28 yıldan beri renk katan Güzel Sanatlar Derneği (GÜSAD), 15'inci olağan genel kurulunu yaptı. Ressam Ertuğrul Hepgüzel yeniden başkan seçildi.

haberimizvar.net-Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi'nde 42 resim, seramik, heykel, geleneksel el sanatları sanatçısının katılımıyla gerçekleşen kurulda, ressamlar Ahmet Korkmaz divan başkanlığına, Hülya Topaktaş, Ali Cengiz Kandil kâtip üyeliklere seçildi. Kurul çalışması Atatürk ve silah arkadaşları, şehit asker ve polisler, depremlerde yaşamlarını yitiren vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşu, ardından İstiklal Marşı okunmasıyla başlatıldı.  Ertuğrul Hepgüzel, 28'inci yılına giren GÜSAD'ın dün ve bugününü anlattı, önceki yönetim kurulunun faaliyet raporunu okudu. Hepgüzel, "Derneğimiz Antalya sınırlarını aştı, üyelerimiz farklı şehirlerde sergiler açıyor, sanat çalıştaylarına katılıyor. Sanat kurumlarıyla işbirliği yapıyoruz, ortak etkinlikler düzenliyoruz. Sanatı alış veriş merkezlerine, park ve bahçelere taşıyıp halkla buluşturuyoruz" dedi.  Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından yönetim ve denetim kurullarının belirlenmesi için Ertuğrul Hepgüzel'in hazırladığı tek liste oylamaya sunuldu. Liste oy birliğiyle kabul edildi.
Antalya'nın kültür-sanat yaşamına 28 yıldan beri renk katan Güzel Sanatlar Derneği (GÜSAD), 15'inci olağan genel kurulunu yaptı. Ressam Ertuğrul Hepgüzel yeniden başkan seçildi.

haberimizvar.net-Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi'nde 42 resim, seramik, heykel, geleneksel el sanatları sanatçısının katılımıyla gerçekleşen kurulda, ressamlar Ahmet Korkmaz divan başkanlığına, Hülya Topaktaş, Ali Cengiz Kandil kâtip üyeliklere seçildi. Kurul çalışması Atatürk ve silah arkadaşları, şehit asker ve polisler, depremlerde yaşamlarını yitiren vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşu, ardından İstiklal Marşı okunmasıyla başlatıldı.

 Ertuğrul Hepgüzel, 28'inci yılına giren GÜSAD'ın dün ve bugününü anlattı, önceki yönetim kurulunun faaliyet raporunu okudu. Hepgüzel, "Derneğimiz Antalya sınırlarını aştı, üyelerimiz farklı şehirlerde sergiler açıyor, sanat çalıştaylarına katılıyor. Sanat kurumlarıyla işbirliği yapıyoruz, ortak etkinlikler düzenliyoruz. Sanatı alış veriş merkezlerine, park ve bahçelere taşıyıp halkla buluşturuyoruz" dedi.

 Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından yönetim ve denetim kurullarının belirlenmesi için Ertuğrul Hepgüzel'in hazırladığı tek liste oylamaya sunuldu. Liste oy birliğiyle kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.