İyi Parti gençlerle buluştu

SİYASET 20.01.2020 - 11:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İyi Parti gençlerle buluştu

İyi Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde düzenlenen söyleşide gençlerle bir araya geldi. Gençlerle karşılıklı sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Aslan, eğitimin önemine dikkat çekti.

haberimizvar.net-İyi Parti Antalya İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları’nın daveti üzerine Antalya’ya gelen İyi Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, Antalya’daki gençlerle bir araya geldi. Gençlik buluşmasına İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, il yönetimi, Milletvekili Hasan Subaşı’nın yanı sıra Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan da katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İyi Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Ergin, gençlerin sadece gelecek planlarında değil, her daim ülke yönetiminin içerisinde olmasının sağlanması gerektiğine dikkat çekti. GENÇLİK BUGÜNÜMÜZÜN DE TEMİNATIDIR İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, gençliğin sadece yarınların değil bugünlerin de teminatı olduğunu söyledi. Gençlerle bir araya gelişlerin çok kıymetli olduğunu vurgulayan Temizer, “Bu birliktelik, Türklüğün tasfiye edilemeyeceğini haykırmaktır. Bu birliktelik, Türk Milliyetçiliğinin iktidar sosu yada siyasi garnitür haline getirilmesine karşı çıkmaktır. Birilerinin İyi Parti’ye, İyilik Hakaretine duydukları sonsuz öfkenin sebebi işte budur. Bir duvar ördüler yıktık. İyi Gençlik işte bu cesaretin, kararlılığın ve adanmışlığın adıdır. İyi Parti, milletimizin yangın çıkış kapısıdır diyoruz. İyi Gençlik, o kurtuluş kapısının yön levhalarını çakıyor. İyi ki varsınız. Şükür ki varsınız. Genel başkanıma ‘nasıl bir gençlik istiyorsunuz’ diye sorulduğunda ‘hayal kurabilen bir gençlik hayal ediyorum’ demişti. Genel Başkanımız ve Liderim Sayın Meral Akşener’in önümüze düşüp açtığı bu kutlu yolda ona en büyük destek sizlersiniz. Biliyoruz ki, o gençlerin dertlerini dert edindi. Bir ana şefkati ile ülkede giden yanlışlığa, vurdumduymazlığa, vizyonsuzluğa bir dur demek için gençleri yanına alıp yürümeye başladı. Ben bu yolu yanımda gençler olmadan asla yürümem sözünün karşılığında, İYİ Gençlik, liderinin yanında her zaman dimdik durmuş, her daim güç ve kuvvet vermiştir. İyi Gençlik, bugünü bilen ve yarına dair hayaller kuran bir gençlik olacaktır. Misyonumuz budur. Hani diyor ya bayrak şairimiz, “delikanlım işaret aldığın gün atandan / yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan” işaret verildi gençler. Düşün yollara. Yürüyün, Türk Milleti yürüsün arkanızdan. Yürüyün, Türk Vatanının bahtı kara kaderini kurtarın. Yürüyün, Türk Devleti’ni ilelebet payidar kılın.  Türk Bayrağı rüzgar bekliyor gençler, o rüzgar siz olun. Vakit geliyor. Devran dönüyor. Tarih sizi çağırıyor gençler. Sakarya olun, kalkın ayağa. Dumlupınar olun at sürün bulutlara. Kurtuluş olun, şahlanış olun” diye konuştu. Gençlerle bir araya gelen Mehmet Aslan ise, eğitimin önemine vurgu yaparak, gençlerin sorunlarını dinledi.  
İyi Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde düzenlenen söyleşide gençlerle bir araya geldi. Gençlerle karşılıklı sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Aslan, eğitimin önemine dikkat çekti.

haberimizvar.net-İyi Parti Antalya İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları’nın daveti üzerine Antalya’ya gelen İyi Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, Antalya’daki gençlerle bir araya geldi. Gençlik buluşmasına İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, il yönetimi, Milletvekili Hasan Subaşı’nın yanı sıra Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan da katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İyi Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Ergin, gençlerin sadece gelecek planlarında değil, her daim ülke yönetiminin içerisinde olmasının sağlanması gerektiğine dikkat çekti.

GENÇLİK BUGÜNÜMÜZÜN DE TEMİNATIDIR

İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, gençliğin sadece yarınların değil bugünlerin de teminatı olduğunu söyledi. Gençlerle bir araya gelişlerin çok kıymetli olduğunu vurgulayan Temizer, “Bu birliktelik, Türklüğün tasfiye edilemeyeceğini haykırmaktır. Bu birliktelik, Türk Milliyetçiliğinin iktidar sosu yada siyasi garnitür haline getirilmesine karşı çıkmaktır. Birilerinin İyi Parti’ye, İyilik Hakaretine duydukları sonsuz öfkenin sebebi işte budur. Bir duvar ördüler yıktık. İyi Gençlik işte bu cesaretin, kararlılığın ve adanmışlığın adıdır.

İyi Parti, milletimizin yangın çıkış kapısıdır diyoruz. İyi Gençlik, o kurtuluş kapısının yön levhalarını çakıyor. İyi ki varsınız. Şükür ki varsınız. Genel başkanıma ‘nasıl bir gençlik istiyorsunuz’ diye sorulduğunda ‘hayal kurabilen bir gençlik hayal ediyorum’ demişti. Genel Başkanımız ve Liderim Sayın Meral Akşener’in önümüze düşüp açtığı bu kutlu yolda ona en büyük destek sizlersiniz. Biliyoruz ki, o gençlerin dertlerini dert edindi. Bir ana şefkati ile ülkede giden yanlışlığa, vurdumduymazlığa, vizyonsuzluğa bir dur demek için gençleri yanına alıp yürümeye başladı. Ben bu yolu yanımda gençler olmadan asla yürümem sözünün karşılığında, İYİ Gençlik, liderinin yanında her zaman dimdik durmuş, her daim güç ve kuvvet vermiştir. İyi Gençlik, bugünü bilen ve yarına dair hayaller kuran bir gençlik olacaktır. Misyonumuz budur.

Hani diyor ya bayrak şairimiz, “delikanlım işaret aldığın gün atandan / yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan” işaret verildi gençler. Düşün yollara. Yürüyün, Türk Milleti yürüsün arkanızdan. Yürüyün, Türk Vatanının bahtı kara kaderini kurtarın. Yürüyün, Türk Devleti’ni ilelebet payidar kılın.  Türk Bayrağı rüzgar bekliyor gençler, o rüzgar siz olun. Vakit geliyor. Devran dönüyor. Tarih sizi çağırıyor gençler. Sakarya olun, kalkın ayağa. Dumlupınar olun at sürün bulutlara. Kurtuluş olun, şahlanış olun” diye konuştu. Gençlerle bir araya gelen Mehmet Aslan ise, eğitimin önemine vurgu yaparak, gençlerin sorunlarını dinledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.