Kılıçdaroğlu’na sendika desteği

GÜNDEM 20.11.2020 - 16:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Kılıçdaroğlu’na sendika desteği

Birleşik Kamu-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Balık ve Merkez Yönetim Kurulu, Alaattin Çakıcı’nın tehdidine maruz kalan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

haberimizvar.net- Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık ile Mücahit Dede, Hasan Küçük, Ali Taşdan, Levent Akça, Mehmet Yeşildağ ve Doğan Altun’dan oluşan merkez yönetim kurulu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Alaattin Çakıcı tarafından tehdit edilen Kılıçdaroğlu’na destek vermek için ziyarette bulunduklarını belirten Birleşik Kamu-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Balık, “Kılıçdaroğlu’na dayanışma içinde olduğumuzu, CHP genel başkanına yapılanı kabul etmeyeceğimizi” ilettik dedi.  BÜTÇE RAPORUNU SUNDULAR  Balık, ziyarette ayrıca Meclis’te görüşülen 2021 bütçesine ilişkin hazırladıkları raporu da Kemal Kılıçdaroğlu’na sunduklarını belirtti. Bütçede kamu çalışanlarına yeterli pay ayrılmadığını belirten Balık, “Ülkemizde salgın ve ekonomik kriz koşullarında oluşturulan 2021 yılı bütçesi yurttaşları açlığa sürüklemekte ve yoksulluğu derinleştirmektedir. 2021 bütçesi yurttaşların eğitim, sağlık, beslenme, barınma gibi acil ihtiyaçlarını karşılamayacaktır. Bu sıkıntıları içeren raporu Kılıçdaroğlu’na sunduk” diye konuştu.    
Birleşik Kamu-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Balık ve Merkez Yönetim Kurulu, Alaattin Çakıcı’nın tehdidine maruz kalan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

haberimizvar.net- Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık ile Mücahit Dede, Hasan Küçük, Ali Taşdan, Levent Akça, Mehmet Yeşildağ ve Doğan Altun’dan oluşan merkez yönetim kurulu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Alaattin Çakıcı tarafından tehdit edilen Kılıçdaroğlu’na destek vermek için ziyarette bulunduklarını belirten Birleşik Kamu-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Balık, “Kılıçdaroğlu’na dayanışma içinde olduğumuzu, CHP genel başkanına yapılanı kabul etmeyeceğimizi” ilettik dedi. 

BÜTÇE RAPORUNU SUNDULAR 
Balık, ziyarette ayrıca Meclis’te görüşülen 2021 bütçesine ilişkin hazırladıkları raporu da Kemal Kılıçdaroğlu’na sunduklarını belirtti. Bütçede kamu çalışanlarına yeterli pay ayrılmadığını belirten Balık, “Ülkemizde salgın ve ekonomik kriz koşullarında oluşturulan 2021 yılı bütçesi yurttaşları açlığa sürüklemekte ve yoksulluğu derinleştirmektedir. 2021 bütçesi yurttaşların eğitim, sağlık, beslenme, barınma gibi acil ihtiyaçlarını karşılamayacaktır. Bu sıkıntıları içeren raporu Kılıçdaroğlu’na sunduk” diye konuştu. 


  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.