Konyaaltı’nda çöp konteynerleri yeraltına

YEREL 27.07.2020 - 11:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Konyaaltı’nda çöp konteynerleri yeraltına

Konyaaltı Belediyesi, görüntü kirliliğine son vermek ve çevre sağlığı açısından sınırlarındaki çöp konteynerlerini yeraltına alıyor.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Konyaaltı’nda yaz aylarıyla artan nüfus oranına rağmen temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Ekipler bir yandan ilçe sınırlarında 7 gün 24 saat usulü temizlik çalışması sürdürürken, bir yandan da çöp konteynerlerini yer altına alma işlemini gerçekleştiriyor. Konyaaltı Belediyesi ekipleri ilçe sınırlarında 2’li, 3’lü ve 4’lü sistemler olmak üzere 140 noktada 672 çöp konteynerini yer altına aldı. Ekipler son olarak, Pınarbaşı Mahallesi 734 sokak üzerindeki çöp konteynerlerini yeraltına aldı.   SAĞLIKLI VE TEMİZ KONYAALTI Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, okul önleri, kamu kurum binaları, pazar yerleri gibi halkın yoğun kullanım alanlarında çöp konteynerlerinin yeraltına alındığını söyledi. Başkan Semih Esen, “Daha sağlıklı ve daha temiz bir Konyaaltı için ilçemiz sınırlarındaki çöp konteynerlerini yeraltına almaya devam ediyoruz. 140 farklı noktada 672 çöp konteyneri yeraltına aldık. Kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi ile güvenli çöp toplama sistemi oluşturmak adına çöp konteynerlerini yeraltına alma işlemini sürdüreceğiz” dedi.  
Konyaaltı Belediyesi, görüntü kirliliğine son vermek ve çevre sağlığı açısından sınırlarındaki çöp konteynerlerini yeraltına alıyor.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Konyaaltı’nda yaz aylarıyla artan nüfus oranına rağmen temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Ekipler bir yandan ilçe sınırlarında 7 gün 24 saat usulü temizlik çalışması sürdürürken, bir yandan da çöp konteynerlerini yer altına alma işlemini gerçekleştiriyor. Konyaaltı Belediyesi ekipleri ilçe sınırlarında 2’li, 3’lü ve 4’lü sistemler olmak üzere 140 noktada 672 çöp konteynerini yer altına aldı. Ekipler son olarak, Pınarbaşı Mahallesi 734 sokak üzerindeki çöp konteynerlerini yeraltına aldı.

 

SAĞLIKLI VE TEMİZ KONYAALTI

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, okul önleri, kamu kurum binaları, pazar yerleri gibi halkın yoğun kullanım alanlarında çöp konteynerlerinin yeraltına alındığını söyledi. Başkan Semih Esen, “Daha sağlıklı ve daha temiz bir Konyaaltı için ilçemiz sınırlarındaki çöp konteynerlerini yeraltına almaya devam ediyoruz. 140 farklı noktada 672 çöp konteyneri yeraltına aldık. Kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi ile güvenli çöp toplama sistemi oluşturmak adına çöp konteynerlerini yeraltına alma işlemini sürdüreceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.