Kurnaz’dan siyasi nezaket

GÜNDEM 12.02.2020 - 10:59, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kurnaz’dan siyasi nezaket

CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, sosyal medya paylaşımında bir STK başkanının soyadını yanlış yazan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü uygun bir dille uyardı. Kurnaz’ın bu yaklaşımı siyasi nezaket olarak değerlendirildi.

haberimizvar.net- AKP’li Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün sosyal medya üzerinden yaptığı yanlışı CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz düzeltti. Tütüncü, sosyal medya hesabından Burdurlular Derneği Başkanı Şenol Çelik ve yönetim kurulu üyelerini kabul ettiğini duyuran paylaşım yaptı. Tütüncü paylaşımında dernek başkanının soyadını ‘ Panjurcu’ yazınca, CHP İlçe Başkanı Kurnaz sosyal medya hesabından Burdurlular Derneği Başkanı soyadını ile ilgili yaptığı yanlışlıkla ilgili Tütüncü’yü uyararak, dernek başkanının adının ‘ Çelik’ olduğunu bildirdi. SOSYAL MEDYADAN UYARI Kurnaz, Tütüncü’nün paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadelere paylaştı: “Sevgili Hakan Başkan, Burdurlular Derneğinin Başkanı Şenol Çelik’tir.???? Panjurcu değildir. Mesleği Pvc pencere işidir. Çalışma arkadaşlarınıza başarılar diliyorum” Kurnaz’ın uyarısı üzerine Tütüncü, ‘Panjurcu’ diye yazdığı soyadını ‘Çelik’ olarak düzeltti.  
CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, sosyal medya paylaşımında bir STK başkanının soyadını yanlış yazan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü uygun bir dille uyardı. Kurnaz’ın bu yaklaşımı siyasi nezaket olarak değerlendirildi.

haberimizvar.net- AKP’li Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün sosyal medya üzerinden yaptığı yanlışı CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz düzeltti. Tütüncü, sosyal medya hesabından Burdurlular Derneği Başkanı Şenol Çelik ve yönetim kurulu üyelerini kabul ettiğini duyuran paylaşım yaptı. Tütüncü paylaşımında dernek başkanının soyadını ‘ Panjurcu’ yazınca, CHP İlçe Başkanı Kurnaz sosyal medya hesabından Burdurlular Derneği Başkanı soyadını ile ilgili yaptığı yanlışlıkla ilgili Tütüncü’yü uyararak, dernek başkanının adının ‘ Çelik’ olduğunu bildirdi.

SOSYAL MEDYADAN UYARI

Kurnaz, Tütüncü’nün paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadelere paylaştı:

“Sevgili Hakan Başkan, Burdurlular Derneğinin Başkanı Şenol Çelik’tir.???? Panjurcu değildir. Mesleği Pvc pencere işidir. Çalışma arkadaşlarınıza başarılar diliyorum”

Kurnaz’ın uyarısı üzerine Tütüncü, ‘Panjurcu’ diye yazdığı soyadını ‘Çelik’ olarak düzeltti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.