Lidere bayram ziyareti

SİYASET 03.08.2020 - 17:35, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Lidere bayram ziyareti

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ile Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, bayram tatilini Antalya’da geçiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. CHP Liderinin bayramını kutlayan iki başkan ziyareti sosyal medya hesaplarından da paylaştı. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kumluca Belediye Başkanımız @mustafakoleoglu ile birlikte Genel Başkanımız Sn. @kilicdaroglu'na bayram ziyaretinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür eder, Aydınlık bir Türkiye temennisiyle iyi bayramlar dileriz” ifadelerini kullandı.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ile Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, bayram tatilini Antalya’da geçiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. CHP Liderinin bayramını kutlayan iki başkan ziyareti sosyal medya hesaplarından da paylaştı. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kumluca Belediye Başkanımız @mustafakoleoglu ile birlikte Genel Başkanımız Sn.

@kilicdaroglu'na bayram ziyaretinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür eder, Aydınlık bir Türkiye temennisiyle iyi bayramlar dileriz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.