MMO Antalya Şubesi yeni başkanı Atmaca

GÜNDEM 10.02.2020 - 11:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

MMO Antalya Şubesi yeni başkanı Atmaca

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube 14. Dönem Yönetim Kurulu seçimlerinde kazanan Doç. Dr. İbrahim Atmaca oldu.

haberimizvar.net-MMO Antalya Şube'de 14. Dönem Yönetim Kurulu belli oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre, Doç. Dr. İbrahim Atmaca ve Yönetim Kurulu listesi seçimlerini kazandı. 2 dönemdir başkanlık görevinde bulunan Ayşen Hamamcıoğlu'nun aday olmadığı seçimlerde, daha önceki iki dönemde başkan vekilliği görevini yürüten Doç. Dr. İbrahim Atmaca, Fikret Bayar'ı geride bırakarak MMO Antalya Şubesi'nin 14. dönem Başkanı oldu. Seçim sonuçlarının ardından kısa bir değerlendirme yapan Doç. Dr. Atmaca, "Birbirimizi yıpratmadan yorucu ama güzel bir süreç oldu. Görev üyelerimiz tarafından bizlere verildi. Bizler de şu an itibarıyla büyük bir sorumluluğun altına girmiş olduk. Büyük iddialarla girmiş olduğumuz bu süreçte 'Farkındalık yaratacak sürdürülebilir yetkinlikler' dedik. Şimdi bizim iki yılda bunun altını doldurmamız gerekiyor. Ekibimdeki tüm arkadaşlarıma ve destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Esas işimiz şimdi başlıyor. Bundan sonra kendimizi tamamen çalışmaya vermeliyiz. Başarılı olmak zorundayız. Çünkü çok ciddi bir destek aldık, bunun karşılığını vermek zorundayız" diye konuştu. HER ZAMAN İLKELİ DURDU  Başkanlığı devraldığı Ayşen Hamamcıoğlu'na teşekkür eden Atmaca, "Kendisiyle 4 yıl boyunca çalışmanın büyük keyfini yaşadığım Sayın Ayşen Hamamcıoğlu, son noktaya kadar her zaman ilkeli durdu ve son güne kadar hiçbir zaman seçime müdahil olmadı. Odamıza çok büyük katkılar sundu ve bize bundan sonraki dönemimizde sürdüreceğimiz ilkeler devretti. Kendisine şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda geçmiş dönemde şubemizde birlikte görev yaptığım Hüseyin Barut başkanımıza da çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nin 14. Dönem Yönetim Kurulu listesi şu şekilde oluştu. Asıl listede Doç. Dr. İbrahim Atmaca, Devrim Kılıç, Şenay Demiralay, Barış Tuncer, Necdet Taşkın, Mukaddes Güler, Mehmet Topçu görev alırken, yedek listede Duygu Alkış, Ayşe Doğan, Onur Akça, Nejat Kurt, Nurettin Akyol, Ali Sözen, Selçuk Duvar yer aldı.
Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube 14. Dönem Yönetim Kurulu seçimlerinde kazanan Doç. Dr. İbrahim Atmaca oldu.

haberimizvar.net-MMO Antalya Şube'de 14. Dönem Yönetim Kurulu belli oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre, Doç. Dr. İbrahim Atmaca ve Yönetim Kurulu listesi seçimlerini kazandı. 2 dönemdir başkanlık görevinde bulunan Ayşen Hamamcıoğlu'nun aday olmadığı seçimlerde, daha önceki iki dönemde başkan vekilliği görevini yürüten Doç. Dr. İbrahim Atmaca, Fikret Bayar'ı geride bırakarak MMO Antalya Şubesi'nin 14. dönem Başkanı oldu.

Seçim sonuçlarının ardından kısa bir değerlendirme yapan Doç. Dr. Atmaca, "Birbirimizi yıpratmadan yorucu ama güzel bir süreç oldu. Görev üyelerimiz tarafından bizlere verildi. Bizler de şu an itibarıyla büyük bir sorumluluğun altına girmiş olduk. Büyük iddialarla girmiş olduğumuz bu süreçte 'Farkındalık yaratacak sürdürülebilir yetkinlikler' dedik. Şimdi bizim iki yılda bunun altını doldurmamız gerekiyor. Ekibimdeki tüm arkadaşlarıma ve destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Esas işimiz şimdi başlıyor. Bundan sonra kendimizi tamamen çalışmaya vermeliyiz. Başarılı olmak zorundayız. Çünkü çok ciddi bir destek aldık, bunun karşılığını vermek zorundayız" diye konuştu.

HER ZAMAN İLKELİ DURDU 

Başkanlığı devraldığı Ayşen Hamamcıoğlu'na teşekkür eden Atmaca, "Kendisiyle 4 yıl boyunca çalışmanın büyük keyfini yaşadığım Sayın Ayşen Hamamcıoğlu, son noktaya kadar her zaman ilkeli durdu ve son güne kadar hiçbir zaman seçime müdahil olmadı. Odamıza çok büyük katkılar sundu ve bize bundan sonraki dönemimizde sürdüreceğimiz ilkeler devretti. Kendisine şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda geçmiş dönemde şubemizde birlikte görev yaptığım Hüseyin Barut başkanımıza da çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nin 14. Dönem Yönetim Kurulu listesi şu şekilde oluştu.

Asıl listede Doç. Dr. İbrahim Atmaca, Devrim Kılıç, Şenay Demiralay, Barış Tuncer, Necdet Taşkın, Mukaddes Güler, Mehmet Topçu görev alırken, yedek listede Duygu Alkış, Ayşe Doğan, Onur Akça, Nejat Kurt, Nurettin Akyol, Ali Sözen, Selçuk Duvar yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.