Muratpaşa'dan buz pateni kursu

YAŞAM 22.01.2020 - 12:59, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Muratpaşa'dan buz pateni kursu

Muratpaşa Belediyesi, 6-15 yaş arası çocuklara ve gençlere 4 derste buzda kaymayı öğretiyor. Teneffüs Park içinde bulunan Antalya'nın ilk ve tek buz pistinde gerçekleşecek eğitimler 3 Şubat'ta başlıyor.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın her çocuğun istediği spor branşında temel eğitim alması ve yetişkinlerin düzenli spor yapmalarını sağlamak üzerine şekillenen sporda toplumcu yaklaşım modelinin en büyük organizasyonlarından spor okullarında ilkbahar dönemi kayıtları başladı. Çocuk ve gençlere yönelik 15, yetişkinler içinse 11 ayrı branşta açılacak spor okullarında bu yıl ilk kez buz pateni kursu da açılacak. Güneş kenti Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin düzenleyeceği kursla Antalya'da 6-15 yaş arası çocuklar ve gençler, 4 ders sonunda buzun üstünde dengede durup kayarak hareket etmeyi öğrenebilecek. Dersler, Antalya'nın ilk ve tek açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Park içinde bulunan yine Antalya'da tek olan buz pistinde gerçekleştirilecek. 3 Şubat Pazartesi başlayacak kursta her dönem 2 haftayı kapsayan 4'er saatlik dersler planlandı. 8 dönemin açılacağı kursta her dönem hafta içi pazartesi - çarşamba ve hafta sonu olmak üzere iki sınıf üzerinden ilerleyecek. Dersler saat 19.00'da başlayacak ve 4 dersin sonunda çocuklar ve gençler, buz pateninde başlangıç düzeyini tamamlamış olacak. Katılımın ücretsiz ancak kontenjanla sınırlı olduğu buz pateni kursu için kayıtlar 444 80 07 numaralı Turunç Masa çağrı merkezi ve http://spor.muratpasa-bld.gov.tr alan adlı internet sitesi üzerinden yapılabilir.
Muratpaşa Belediyesi, 6-15 yaş arası çocuklara ve gençlere 4 derste buzda kaymayı öğretiyor. Teneffüs Park içinde bulunan Antalya'nın ilk ve tek buz pistinde gerçekleşecek eğitimler 3 Şubat'ta başlıyor.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın her çocuğun istediği spor branşında temel eğitim alması ve yetişkinlerin düzenli spor yapmalarını sağlamak üzerine şekillenen sporda toplumcu yaklaşım modelinin en büyük organizasyonlarından spor okullarında ilkbahar dönemi kayıtları başladı. Çocuk ve gençlere yönelik 15, yetişkinler içinse 11 ayrı branşta açılacak spor okullarında bu yıl ilk kez buz pateni kursu da açılacak.

Güneş kenti Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin düzenleyeceği kursla Antalya'da 6-15 yaş arası çocuklar ve gençler, 4 ders sonunda buzun üstünde dengede durup kayarak hareket etmeyi öğrenebilecek. Dersler, Antalya'nın ilk ve tek açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Park içinde bulunan yine Antalya'da tek olan buz pistinde gerçekleştirilecek.

3 Şubat Pazartesi başlayacak kursta her dönem 2 haftayı kapsayan 4'er saatlik dersler planlandı. 8 dönemin açılacağı kursta her dönem hafta içi pazartesi - çarşamba ve hafta sonu olmak üzere iki sınıf üzerinden ilerleyecek. Dersler saat 19.00'da başlayacak ve 4 dersin sonunda çocuklar ve gençler, buz pateninde başlangıç düzeyini tamamlamış olacak.

Katılımın ücretsiz ancak kontenjanla sınırlı olduğu buz pateni kursu için kayıtlar 444 80 07 numaralı Turunç Masa çağrı merkezi ve http://spor.muratpasa-bld.gov.tr alan adlı internet sitesi üzerinden yapılabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.