Neman Asgari de istifa etti

SİYASET 13.02.2020 - 02:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Neman Asgari de istifa etti

İyi Parti Antalya Kurucular Kurulu Üyesi Neman Asgari, Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Haberimizvar.net - İyi Parti'de yaprak dökümü devam ediyor. İyi Parti'nin Antalya Kurucular Kurulu Üyesi ve Gençlik Kolları Eski Başkanı Neman Asgari, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti. İşte Neman Asgari'nin açıklaması: İYİ Parti Antalya İl Başkanlığının bugün aldığı karar ile Muratpaşa İlçe Başkanımız Mustafa Gönenç, Kepez İlçe Başkanımız Osman Bulutun görevden alındığını, Kumluca Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Toprak'ın kınama cezası aldığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Kongre sürecinde Bu kararın Partimize faydasının olacağını düşünmek acizlikten öte değildir. Kişisel hesaplar ve egolar ile hareket edilmesi kabul edilemez bir durumdur. İyi Partinin bütün gönüllülerinin, emek verenlerinin olduğuna inandım her zaman. Bu Partiye Emeği büyük olan yol arkadaşlarımızın kongre sürecinde böyle bir adımın atılması demokrasiyi savunan bir yönetimin kongre sürecinde adil ve eşit bir ortamı sağlayamadığının da bir göstergesidir. Bu nedenle İyi Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Uyeliği Görevimden istifa ediyorum. Saygı ve Sevgilerimle İç Mimar Neman Asgari
İyi Parti Antalya Kurucular Kurulu Üyesi Neman Asgari, Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Haberimizvar.net - İyi Parti'de yaprak dökümü devam ediyor. İyi Parti'nin Antalya Kurucular Kurulu Üyesi ve Gençlik Kolları Eski Başkanı Neman Asgari, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti.

İşte Neman Asgari'nin açıklaması:

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığının bugün aldığı karar ile Muratpaşa İlçe Başkanımız Mustafa Gönenç, Kepez İlçe Başkanımız Osman Bulutun görevden alındığını, Kumluca Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Toprak'ın kınama cezası aldığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Kongre sürecinde Bu kararın Partimize faydasının olacağını düşünmek acizlikten öte değildir. Kişisel hesaplar ve egolar ile hareket edilmesi kabul edilemez bir durumdur. İyi Partinin bütün gönüllülerinin, emek verenlerinin olduğuna inandım her zaman. Bu Partiye Emeği büyük olan yol arkadaşlarımızın kongre sürecinde böyle bir adımın atılması demokrasiyi savunan bir yönetimin kongre sürecinde adil ve eşit bir ortamı sağlayamadığının da bir göstergesidir. Bu nedenle İyi Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Uyeliği Görevimden istifa ediyorum.

Saygı ve Sevgilerimle
İç Mimar Neman Asgari

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.