Seri bozuldu !

SPOR 05.07.2020 - 13:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Seri bozuldu !

Süper Lig’de 11 haftalık yenilmezlik serisiyle sahasında Medipol Başakşehir’i ağırlayan Fraport TAV Antalyaspor, 2-0 yenilerek seriyi bozdu

haberimizvar.net- Süper Lig’in 30’uncu haftasında Medipol Başakşehir’i ağırlayan Antalyaspor, 11 haftadır süren yenilmezlik serisini bozdu. Konuk ekibe 2-0 mağlup olan Antalyaspor’un Teknik Direktörü Tamer Tuna, zor bir maç olduğuna belirterek, "Şampiyon adayı ve lig lideri karşısında sıcak hava ile nemin yüksek olduğu bir günde zor bir maç oynadık" dedi.   KIRILMA ANI KAÇAN POZİSYON İki takım oyuncularının da yüksek seviyede futbol ortaya koyduklarını belirten Tamer Tuna, "Bizim 11 maçta kaybetmemek serimiz vardı. Bunu devam ettirmek istiyorduk. 70’inci dakikaya kadar ortaya koyduğumuz futbolla bunu gerçekleştirdik. Golü atanın önde olacağı bir maçtı. Maalesef girdiğimiz pozisyonlarda bunu gerçekleştiremedik. Futbolcularımız alt sıralarındaki takımımızı son 11 maçta oldukça başarılı bir performansla üst sıralara taşıdı" diye konuştu. İyi futbolun sonucunu alamadıklarını da ifade eden Tuna, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Podolski'nin pozisyonu maçın kaderini etkiledi. Antalyaspor sergilediği ve geliştirdiği futbolla mücadelesini en üst seviyeye taşımak istedi. Maçın kırılma anı maalesef atamadığımız pozisyondan sonraydı. Kalan 4 maçta oyunumuzu geliştirerek gelecek senenin planlarını yapacağız. Matematiksel olarak ligde kalacak puanı toplayarak sezonu bitirmek istiyoruz."   BURUK: YOLUMUZ AÇIK Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ise maça kazanmak için çıktıklarını ve hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Oyuncularının istediklerini sahaya yansıttığını ifade eden Okan Buruk, "Zorlu haftalardayız. Özellikle Antalyaspor deplasmanının çok zorlu geçeceğini biliyorduk. Çünkü rakibimiz ligin ikinci yarısının en başarılı takımlarından biriydi. 11 hafta sonra ilk kez yenilgi aldılar. Böylesi bir deplasmanda kazanmak önemli. Ayrıca sıcak ve nem oyunumuzu etkiledi. Maçın başından sonuna kadar hem oynayan, hem pas yapan, atak geliştiren, golü arayan bir takımdık. Rakip oyunun belli bölümlerinde iyi kapandı ve iki üç tane etkili gol şansı buldu. Maçın genelinde birkaç şut dışında rakibe büyük pozisyon vermedik. Günün sonunda kazanan takımdık. Bu kadar kritik ve zor şartlarda kazanmalarından dolayı futbolcularımı kutluyorum. Yolumuz açık. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.    
Süper Lig’de 11 haftalık yenilmezlik serisiyle sahasında Medipol Başakşehir’i ağırlayan Fraport TAV Antalyaspor, 2-0 yenilerek seriyi bozdu

haberimizvar.net- Süper Lig’in 30’uncu haftasında Medipol Başakşehir’i ağırlayan Antalyaspor, 11 haftadır süren yenilmezlik serisini bozdu. Konuk ekibe 2-0 mağlup olan Antalyaspor’un Teknik Direktörü Tamer Tuna, zor bir maç olduğuna belirterek, "Şampiyon adayı ve lig lideri karşısında sıcak hava ile nemin yüksek olduğu bir günde zor bir maç oynadık" dedi.

 

KIRILMA ANI KAÇAN POZİSYON

İki takım oyuncularının da yüksek seviyede futbol ortaya koyduklarını belirten Tamer Tuna, "Bizim 11 maçta kaybetmemek serimiz vardı. Bunu devam ettirmek istiyorduk. 70’inci dakikaya kadar ortaya koyduğumuz futbolla bunu gerçekleştirdik. Golü atanın önde olacağı bir maçtı. Maalesef girdiğimiz pozisyonlarda bunu gerçekleştiremedik. Futbolcularımız alt sıralarındaki takımımızı son 11 maçta oldukça başarılı bir performansla üst sıralara taşıdı" diye konuştu. İyi futbolun sonucunu alamadıklarını da ifade eden Tuna, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Podolski'nin pozisyonu maçın kaderini etkiledi. Antalyaspor sergilediği ve geliştirdiği futbolla mücadelesini en üst seviyeye taşımak istedi. Maçın kırılma anı maalesef atamadığımız pozisyondan sonraydı. Kalan 4 maçta oyunumuzu geliştirerek gelecek senenin planlarını yapacağız. Matematiksel olarak ligde kalacak puanı toplayarak sezonu bitirmek istiyoruz."

 

BURUK: YOLUMUZ AÇIK

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ise maça kazanmak için çıktıklarını ve hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Oyuncularının istediklerini sahaya yansıttığını ifade eden Okan Buruk, "Zorlu haftalardayız. Özellikle Antalyaspor deplasmanının çok zorlu geçeceğini biliyorduk. Çünkü rakibimiz ligin ikinci yarısının en başarılı takımlarından biriydi. 11 hafta sonra ilk kez yenilgi aldılar. Böylesi bir deplasmanda kazanmak önemli. Ayrıca sıcak ve nem oyunumuzu etkiledi. Maçın başından sonuna kadar hem oynayan, hem pas yapan, atak geliştiren, golü arayan bir takımdık. Rakip oyunun belli bölümlerinde iyi kapandı ve iki üç tane etkili gol şansı buldu. Maçın genelinde birkaç şut dışında rakibe büyük pozisyon vermedik. Günün sonunda kazanan takımdık. Bu kadar kritik ve zor şartlarda kazanmalarından dolayı futbolcularımı kutluyorum. Yolumuz açık. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.