Takip ettiği için işten çıkarıldığı Demirtaş'tan mesaj geldi

SİYASET 04.07.2020 - 15:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Takip ettiği için işten çıkarıldığı Demirtaş'tan mesaj geldi

İstanbul’da özel bir şirkette satış danışmanı olarak işe başlayan Ercan Saldanli, HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı takip ettiği için işten çıkarıldığını açıkladı. Demirtaş sosyal medyadan Saldanli'ye seslendi: "Sıkma canını güzel kardeşim. İş bulman için yardımcı olacağım..."

Haberimizvar.net - İstanbul’da özel bir şirkette satış danışmanı olarak işe başlayan Ercan Saldanli, ilk iş günü öğleye kadar çalıştıktan sonra işten çıkarıldı. İşten çıkarılma nedenini soran Saldanli, “yetkili yok” cevabıyla karşılaştı. Bunun üzerine yetkilinin telefon numarasını alarak, neden çıkarıldığını soran Saldanli, “Ercan bey, sosyal medya hesaplarınıza baktığımızda savunduğunuz kişilerle ilgi şu anda bir yasal süreç işlemektedir. Bu sebeple şu anki devlet politikalarına ya da devletin yargılamada olduğu bir konuda bu kadar afişe sosyal medyanız uygunsuz görüldü” diye yanıt aldı. Mezopotamya Ajansı’ndan Mehmet Aslan’ın haberine göre, yetkilinin mesajının devamında, “İnşallah başka bir zaman diliminde birlikte çalışmak nasip olur. Olur da koşullar değişirse, tekrardan sizinle çalışmak isteriz” dediğini de aktaran Saldanli, sosyal medyada Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı takip ettiğini ve bu nedenle işten çıkarıldığını söyledi. Yaşadığı durumu, “Bu ülkede Kürt olmanın dezavantajları ya da Kürt olmaktan kaynaklı çalışamamanın özeti bu” sözleriyle ifade eden Saldanli, “Türkiye’deki faşizm düzeninin değişmesi ya da bir gün Demirtaş’ın iktidara gelmesi durumunda orada çalışma durumum var” diye konuştu. ‘SIKMA CANINI GÜZEL KARDEŞİM…’ Yaşananların ardından Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Demirtaş da, “Sıkma canını güzel kardeşim. Bütün bu haksızlıklar bir gün biter. Kimileri için geriye sadece utanç kalır. Hem bak, artık ben de seni takip ediyorum. İş bulman için de yardımcı olacağım” dedi.  
İstanbul’da özel bir şirkette satış danışmanı olarak işe başlayan Ercan Saldanli, HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı takip ettiği için işten çıkarıldığını açıkladı. Demirtaş sosyal medyadan Saldanli'ye seslendi: "Sıkma canını güzel kardeşim. İş bulman için yardımcı olacağım..."

Haberimizvar.net - İstanbul’da özel bir şirkette satış danışmanı olarak işe başlayan Ercan Saldanli, ilk iş günü öğleye kadar çalıştıktan sonra işten çıkarıldı. İşten çıkarılma nedenini soran Saldanli, “yetkili yok” cevabıyla karşılaştı. Bunun üzerine yetkilinin telefon numarasını alarak, neden çıkarıldığını soran Saldanli, “Ercan bey, sosyal medya hesaplarınıza baktığımızda savunduğunuz kişilerle ilgi şu anda bir yasal süreç işlemektedir. Bu sebeple şu anki devlet politikalarına ya da devletin yargılamada olduğu bir konuda bu kadar afişe sosyal medyanız uygunsuz görüldü” diye yanıt aldı.

Mezopotamya Ajansı’ndan Mehmet Aslan’ın haberine göre, yetkilinin mesajının devamında, “İnşallah başka bir zaman diliminde birlikte çalışmak nasip olur. Olur da koşullar değişirse, tekrardan sizinle çalışmak isteriz” dediğini de aktaran Saldanli, sosyal medyada Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı takip ettiğini ve bu nedenle işten çıkarıldığını söyledi. Yaşadığı durumu, “Bu ülkede Kürt olmanın dezavantajları ya da Kürt olmaktan kaynaklı çalışamamanın özeti bu” sözleriyle ifade eden Saldanli, “Türkiye’deki faşizm düzeninin değişmesi ya da bir gün Demirtaş’ın iktidara gelmesi durumunda orada çalışma durumum var” diye konuştu.

‘SIKMA CANINI GÜZEL KARDEŞİM…’

Yaşananların ardından Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Demirtaş da, “Sıkma canını güzel kardeşim. Bütün bu haksızlıklar bir gün biter. Kimileri için geriye sadece utanç kalır. Hem bak, artık ben de seni takip ediyorum. İş bulman için de yardımcı olacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.