Tarım kredi ilk kez üreticiden vişne aldı

TURİZM 10.07.2020 - 13:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Tarım kredi ilk kez üreticiden vişne aldı

Korkuteli'de vişne sezonu başladı. Korkuteli Tarım Kredi Kooperatifi, ilk kez üreticiden vişne alımı yaptı.

haberimizvar.net- Korkuteli Tarım Kredi Kooperatifi, üreticilerin desteklenmesi yanında piyasayı regüle ederek tüketicilerin kaliteli ve sağlıklı gıda ürünlerine uygun fiyatla ulaşmasını sağlıyor. Kooperatif, bu amaçla ilçede bu yıl ilk defa vişne alımına başlayarak, zor durumda kalan vişne üreticilerini rahatlattı. Tarım Kredi Kooperatifi ilçede 4 alım merkezi kurarak, sululuk vişnenin kilosunu 2,25 liradan alıma başladı. Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Mehmet Reşat Güney, "4 alım merkezi oluşturduk. Üreticimizin mağdur olmaması için yanlarındayız. Vişnemiz oldukça iyi. Fiyatların da bir iki gün içerisinde makul bir seviyeye yükseleceğinden eminim" dedi. 
Korkuteli'de vişne sezonu başladı. Korkuteli Tarım Kredi Kooperatifi, ilk kez üreticiden vişne alımı yaptı.

haberimizvar.net- Korkuteli Tarım Kredi Kooperatifi, üreticilerin desteklenmesi yanında piyasayı regüle ederek tüketicilerin kaliteli ve sağlıklı gıda ürünlerine uygun fiyatla ulaşmasını sağlıyor. Kooperatif, bu amaçla ilçede bu yıl ilk defa vişne alımına başlayarak, zor durumda kalan vişne üreticilerini rahatlattı. Tarım Kredi Kooperatifi ilçede 4 alım merkezi kurarak, sululuk vişnenin kilosunu 2,25 liradan alıma başladı.


Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Mehmet Reşat Güney, "4 alım merkezi oluşturduk. Üreticimizin mağdur olmaması için yanlarındayız. Vişnemiz oldukça iyi. Fiyatların da bir iki gün içerisinde makul bir seviyeye yükseleceğinden eminim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.