Tütüncü, Kepez’in sınırlarını genişletti

YEREL 13.01.2020 - 21:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Tütüncü, Kepez’in sınırlarını genişletti

AKP’li Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’nün hafta sonları Muratpaşa esnafını gezmesi, Aksu’ya akşam saatlerinde gidip önemli ziyaretlerde bulunması, ‘Tütüncü Kepez’in sınırlarını genişletti’ yorumlarına neden oluyor.

haberimizvar.net-Kepez Belediye Başkanlığı’nın üçüncü dönemini yapan AKP’li Hakan Tütüncü son günlerde siyasi kulislerin konuşulan ismi oldu. Başkan Tütüncü’yü Antalya’nın hangi ilçesinde yaşarsanız yaşayın karşınızda görürseniz şaşırmayın. Çünkü siyasi kulislerde Başkan Tütüncü’nün Kepez ilçesinin sınırlarını genişleterek, Antalya Büyükşehir sınırlarının tamamını dahil ettiği konuşuluyor. OY ORANINA GÖRE ZİYARET Özellikle partisi AKP’nin oy oranlarının düşük olduğu ya da düşme tehlikesi yaşayan ilçeleri olan Manavgat, Muratpaşa, Aksu başta olmak üzere tüm ilçelere giden Tütüncü burada esnafla, sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geliyor. Her yaptığını sosyal medyadan paylaşan Tütüncü’nün bu ziyaretleri paylaşmaması ise, dikkatlerden kaçmıyor. HİÇBİR AÇILIŞI KAÇIRMIYOR Özellikle il başkanı ya da Büyükşehir Belediye Başkanı’nın olması gereken açılışlarda da boy gösteren Başkan Tütüncü’nün Antalya’nın iş dünyasında isim yapmış önemli isimlerle tanışma arzusu, kent sosyetesi ile bir araya gelme beklentisi katıldığı açılışlarda dikkat çekiyor. PROJELER İLÇELERİ KAPSIYOR Başkan Tütüncü’nün hayata geçirdiği projelerin artık tüm ilçeleri kapsaması da sınırlarının ne kadar genişlediğini ortaya koyuyor. Son olarak kadın kooperatifi oluşturup, köy pazarı açması ve tüm ilçelerdeki kadınları bu projeye dahil edip, otobüs kaldırması en belirgin adım olarak değerlendiriliyor. DESTEĞİNİ ALDIĞI İSİMLER Tütüncü’nün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na yakınlığıyla tanınan Teknikel’in sahibi iş insanı Mustafa Yılmaz’ı arkasına alması siyasi kulislere düştü. Tütüncü’nün Yılmaz’la ilişkilerini geliştirmesi AESOB Başkanı Adlıhan Dere, AKP Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, bazı siyasi isimlerin, gazetecilerin de desteğini almasını sağlıyor.
AKP’li Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’nün hafta sonları Muratpaşa esnafını gezmesi, Aksu’ya akşam saatlerinde gidip önemli ziyaretlerde bulunması, ‘Tütüncü Kepez’in sınırlarını genişletti’ yorumlarına neden oluyor.

haberimizvar.net-Kepez Belediye Başkanlığı’nın üçüncü dönemini yapan AKP’li Hakan Tütüncü son günlerde siyasi kulislerin konuşulan ismi oldu. Başkan Tütüncü’yü Antalya’nın hangi ilçesinde yaşarsanız yaşayın karşınızda görürseniz şaşırmayın. Çünkü siyasi kulislerde Başkan Tütüncü’nün Kepez ilçesinin sınırlarını genişleterek, Antalya Büyükşehir sınırlarının tamamını dahil ettiği konuşuluyor.

OY ORANINA GÖRE ZİYARET

Özellikle partisi AKP’nin oy oranlarının düşük olduğu ya da düşme tehlikesi yaşayan ilçeleri olan Manavgat, Muratpaşa, Aksu başta olmak üzere tüm ilçelere giden Tütüncü burada esnafla, sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geliyor. Her yaptığını sosyal medyadan paylaşan Tütüncü’nün bu ziyaretleri paylaşmaması ise, dikkatlerden kaçmıyor.

HİÇBİR AÇILIŞI KAÇIRMIYOR

Özellikle il başkanı ya da Büyükşehir Belediye Başkanı’nın olması gereken açılışlarda da boy gösteren Başkan Tütüncü’nün Antalya’nın iş dünyasında isim yapmış önemli isimlerle tanışma arzusu, kent sosyetesi ile bir araya gelme beklentisi katıldığı açılışlarda dikkat çekiyor.

PROJELER İLÇELERİ KAPSIYOR

Başkan Tütüncü’nün hayata geçirdiği projelerin artık tüm ilçeleri kapsaması da sınırlarının ne kadar genişlediğini ortaya koyuyor. Son olarak kadın kooperatifi oluşturup, köy pazarı açması ve tüm ilçelerdeki kadınları bu projeye dahil edip, otobüs kaldırması en belirgin adım olarak değerlendiriliyor.

DESTEĞİNİ ALDIĞI İSİMLER

Tütüncü’nün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na yakınlığıyla tanınan Teknikel’in sahibi iş insanı Mustafa Yılmaz’ı arkasına alması siyasi kulislere düştü. Tütüncü’nün Yılmaz’la ilişkilerini geliştirmesi AESOB Başkanı Adlıhan Dere, AKP Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, bazı siyasi isimlerin, gazetecilerin de desteğini almasını sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.