Haberimiz Var
Haberimiz Var
Açık
İstanbul · 24°C
Bizi Takip Edin
24 Ağustos 2026 - 13:39

Kepez’de örnek davranış

Kepez Belediyesi Zabıta ekipleri, pazar yerinde kaybolan bir cüzdanı, 14 gün sonra sahibine eksiksiz bir şekilde teslim etti. Cüzdanına yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşayan 40 yaşındaki Gülistan Daban’ın, “Parayı alsalar hiç önemli değildi. Bu cüzdan babamın cüzdanıydı. Babam rahmetli oldu da…” sözleri herkesi duygulandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi

0 Paylaşım
Kepez’de örnek davranış

haberimizvar.net- Kepez ilçesi Yeni Mahalle’de pazar günleri kurulan semt pazarında, 9 Ağustos 2026 tarihinde bir erkek cüzdanı bulundu. Cüzdanı bulan pazarcı esnafı, içinde 200 TL para, ehliyet, kimlik kartı, kredi kartları ve bir fotoğraf bulunan cüzdanı pazar alanındaki Zabıta karakoluna teslim etti. Zabıta ekipleri, anons sistemi üzerinden kayıp cüzdanın sahibine ulaşmaya çalıştı. Ancak yapılan tüm duyurulara rağmen cüzdanı teslim almak için gelen olmadı. 

Bunun üzerine cüzdan, Kepez Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından güvenli şekilde emanet dolabına kaldırıldı. Aradan geçen iki haftanın ardından 23 Ağustos Pazar günü Zabıta karakoluna gelen bir kadın, iki hafta önce cüzdanını kaybettiğini belirtti. Yapılan kontroller sonucunda cüzdanın zabıta karakoluna gelen 40 yaşındaki Gülistan Daban’a ait olduğu belirlendi. Cüzdan içindeki tüm eşyalar ve 200 TL. para eksiksiz şekilde kendisine teslim edildi.

Cüzdanına yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Daban, Zabıta ekiplerine teşekkür ederek, “Parayı alsalar hiç önemli değildi. Allah’ım bu kadar helal mi almış ya… Bu cüzdan babamın cüzdanıydı. Babamın bana hediyesiydi… Babam rahmetli oldu da… “ sözleri herkesi duygulandırdı. Baba yadigarı cüzdanın bulunmasına çok sevinen Daban, “Allah hepinizden razı olsun. Bu cüzdan babamdan yadigarıydı” diyerek Kepez Belediyesi Zabıta ekiplerine teşekkür etti.

whatsapp-image-2026-08-24-at-133133-014044

whatsapp-image-2026-08-24-at-133133-1-014045

#kayı cüzdan #antalya #kepez belediyesi