Muhittin Böcek 399 milyon TL’yi ödemeyi taahhüt etti
Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, ALDAŞ A.Ş. ve ASAT üzerinden oluştuğu iddia edilen yaklaşık 399 milyon 507 bin 249 TL kamu zararına ilişkin gelişmeler dikkat çekti. Böcek’in ev hapsi kararında, söz konusu tutarın ödenmesine yönelik taahhüdün etkili olduğu ileri sürüldü.
haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki ALDAŞ A.Ş. ve ASAT üzerinden yapılan işlemler sonucunda yaklaşık 399 milyon 507 bin 249 TL tutarında kamu zararı oluştuğu iddia edildi.
Müfettiş ve bilirkişi raporlarına dayandırıldığı öne sürülen tespitlerde, bazı harcamaların usulsüz nitelikte olduğu ve bu kapsamda adli sürecin başlatıldığı ifade edildi.
Dosya kapsamında bazı şirket yöneticileri hakkında işlem yapıldığı, yönetim kadrolarında değişikliklere gidildiği de iddialar arasında yer aldı.
Soruşturma dosyasında şüphelilere; zimmet, edimin ifasına fesat karıştırma, rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma gibi suçlamaların yöneltildiği ileri sürüldü.
EV HAPSİ KARARINDA “TAAHHÜT” İDDİASI
Soruşturma sürecinde Muhittin Böcek hakkında verilen ev hapsi kararında, oluştuğu iddia edilen kamu zararının ödenmesine yönelik taahhüdün etkili olduğu öne sürüldü.
Gözden Kaçmasın
Antalya'da SUP’la açıldılar, mahsur kaldılar
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik fuhuş operasyonu! Gözaltına alınanlar arasında Antalyaspor eski yöneticisi ve manken de var







