01 Ağustos 2023 - 14:28 - Güncellenme: 01 Ağustos 2023 - 17:54
G: 01 Ağustos 2023 - 17:54
Uysal, önce siyaseti sonra sokakları süpürdü
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Antalya Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevindeyken örgütteki ağırlığı nedeniyle zaman zaman siyaseti silip süpürüyordu, siyasetten sonra şimdi de sokakları süpürdü.
haberimizvar.net- Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 1 Ağustos Dünya Empati Günü’nde üniformayı giydi, süpürge ve faraşı alıp sokakları süpürdü. Başkan Uysal, belediyenin 6 yıldır her 1 Ağustos’u empati günü olarak kutladığını belirterek, “Şehri bize hazırlayan kardeşlerimin yerine kendimi koydum. Nüfusumuzun iki katına çıktığı yaz aylarında, yüksek sıcaklar altında çok zor bir iş” dedi.
Muratpaşa Belediyesi, 6 yıl önce belediye meclisinin de aldığı kararla 1 Ağustos’u Dünya Empati Günü olarak kutlamaya başladı. Dünya Empati Günü, farklı olana karşı toleransın kalmadığı, şiddetin, fanatizmin, aşırı akımların yaygınlaştığı bir dünyada ‘bir arada yaşamaya’ dair çağrı olarak ortaya çıkarken Başkan Uysal, bu yıl üniformayı giydi, eline süpürge ve faraşı alıp sokakları süpürdü.
#Uysal
#Antalya
#siyaset
Gözden Kaçmasın
Kemer Belediyesi’nden öğrencilere kitap desteği
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Antalya'da karavan ve kamp tutkunları buluştu

Alanya’da ses sistemi hırsızlığına tutuklama

Gazipaşa'da 15 yaşındaki çocuğun sıkıştığı kazada 2 tutuklama

Yerli uydu 2027'de Ay'da görev yapacak

Antalya'da midibüs ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı







