Antalya'ya yakıştı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.05.2024 - 18:12, Güncelleme: 01.05.2024 - 18:12
 

Antalya'ya yakıştı

Antalya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkuyla kutlandı. Bazı vatandaşların kutlamalara bebekleriyle katılmaları etkinliklere renk kattı.

haberimizvar.net- Antalya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, sivil toplum ve siyasi parti Üyeleri tarafından kutlandı. Kutlama için Güllük Caddesi üzerindeki Aydın Kanza Parkı'nın önünde bir araya gelen binlerce kişi, buradan yürüyüşe başladı. Kalabalık, Cumhuriyet Meydanı'na kadar taşıdıkları pankartlarla slogan atarak yürüdü. Yürüyüşe bazı kişiler bebek arabasındaki çocuklarıyla katıldı. Yürüyüş sırasında yağmurun başlamasıyla bazı kişilerin ellerindeki bayraklarla yağmurdan korundu. Sloganı atıp, şarkılar 1,5 kilometrelik yürüyüşte kalabalık, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldiğini belirtti. Çalan şarkılarıyla 1 Mayıs'ı kutlayan kalabalık, burada davul ve zurna eşliğinde halay çekerken, düzenlenen sahnede kutlamalara katılan siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri konuşma yaptı. Yürüyüş güzergahında ve çevresinde polis ekipleri de geniş güvenlik önlemleri aldı. Bazı yollar kapatılırken, yürüyüşe katılmak ve alana girmek isteyen kişiler polisler tarafından 2 kez arandı. Kutlamalar devam ederken polis helikopteri havada turladı. CHP'liler ise teleferik kazasının ardından tutuklandı ve Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün adını yazdığı tişörtler ve pankartlarla yürüdü.
Antalya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkuyla kutlandı. Bazı vatandaşların kutlamalara bebekleriyle katılmaları etkinliklere renk kattı.

haberimizvar.net- Antalya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, sivil toplum ve siyasi parti Üyeleri tarafından kutlandı. Kutlama için Güllük Caddesi üzerindeki Aydın Kanza Parkı'nın önünde bir araya gelen binlerce kişi, buradan yürüyüşe başladı. Kalabalık, Cumhuriyet Meydanı'na kadar taşıdıkları pankartlarla slogan atarak yürüdü. Yürüyüşe bazı kişiler bebek arabasındaki çocuklarıyla katıldı.

Yürüyüş sırasında yağmurun başlamasıyla bazı kişilerin ellerindeki bayraklarla yağmurdan korundu. Sloganı atıp, şarkılar 1,5 kilometrelik yürüyüşte kalabalık, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldiğini belirtti. Çalan şarkılarıyla 1 Mayıs'ı kutlayan kalabalık, burada davul ve zurna eşliğinde halay çekerken, düzenlenen sahnede kutlamalara katılan siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri konuşma yaptı.

Yürüyüş güzergahında ve çevresinde polis ekipleri de geniş güvenlik önlemleri aldı. Bazı yollar kapatılırken, yürüyüşe katılmak ve alana girmek isteyen kişiler polisler tarafından 2 kez arandı. Kutlamalar devam ederken polis helikopteri havada turladı.

CHP'liler ise teleferik kazasının ardından tutuklandı ve Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün adını yazdığı tişörtler ve pankartlarla yürüdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.