Dokuz haftadır vergide adalet arıyorlar

YEREL 24.04.2024 - 12:58, Güncelleme: 24.04.2024 - 13:08
 

Dokuz haftadır vergide adalet arıyorlar

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) aile hekimleri için düzenlediği 'Vergide Adalet İstiyoruz' eylemi dokuzuncu haftayı doldurdu. Sendikanın Antalya Şubesi Eş Başkanı Şükran İçöz, düzenlediği basın toplantısında hükümetten isteklerini sıraladı.

haberimizvar.net- Antalya'da Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası'nın (SES) düzenlediği 'Vergide Adalet İstiyoruz' eylemi dokuzuncu haftayı doldurdu. Sendikanın Antalya Şubesi İş Başkanı Şükran İçöz, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında hükümetten taleplerini sıraladı. İçöz, "Sadece Aile Sağlığı Merkezi (ASM) çalışanları değil, sağlık çalışanlarının ve hatta tüm ücretlilerin sırtına yüklenilen yüksek vergi kesintileri hazine gelir olarak kayıt edilirken, hazineden beslenen saltanat süren kesimler kazançlarına kazanç katıyor" dedi. "Feryadımız duyulmuyor" diyen Şükran İçöz, taleplerini şöyle sıraladı: Aile hekimliği çalışanlarından her ay giderek artan oranda yüzde 35'e varan vergi kesintilerine son verilmesini istiyoruz. Ücretlilerimizden yapılan vergi kesintilerinin her ay sabit ve en fazla yüzde 15 oranında olmasını talep ediyoruz. Bunun için 9 haftadır yürüttüğümüz eylemleri sonuç alıncaya kadar sürdüreceğiz. Bizler ücertli kesim olarak gelecek hafta 1 Mayıs'ta vergi ve gelir adaletsizliğini daha büyük emekçi kitlesiyle birlikte dile getirip, haklarımızı almak için mücadelemizi büyüteceğiz. Halkın sağlık hakkı, sağlık çalışanlarının haklı mücadelesi ve vergi adaleti için yürüttüğümüz mücadeleye halkımızın desteğini hissediyoruz"
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) aile hekimleri için düzenlediği 'Vergide Adalet İstiyoruz' eylemi dokuzuncu haftayı doldurdu. Sendikanın Antalya Şubesi Eş Başkanı Şükran İçöz, düzenlediği basın toplantısında hükümetten isteklerini sıraladı.

haberimizvar.net- Antalya'da Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası'nın (SES) düzenlediği 'Vergide Adalet İstiyoruz' eylemi dokuzuncu haftayı doldurdu. Sendikanın Antalya Şubesi İş Başkanı Şükran İçöz, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında hükümetten taleplerini sıraladı. İçöz, "Sadece Aile Sağlığı Merkezi (ASM) çalışanları değil, sağlık çalışanlarının ve hatta tüm ücretlilerin sırtına yüklenilen yüksek vergi kesintileri hazine gelir olarak kayıt edilirken, hazineden beslenen saltanat süren kesimler kazançlarına kazanç katıyor" dedi.

"Feryadımız duyulmuyor" diyen Şükran İçöz, taleplerini şöyle sıraladı: Aile hekimliği çalışanlarından her ay giderek artan oranda yüzde 35'e varan vergi kesintilerine son verilmesini istiyoruz. Ücretlilerimizden yapılan vergi kesintilerinin her ay sabit ve en fazla yüzde 15 oranında olmasını talep ediyoruz. Bunun için 9 haftadır yürüttüğümüz eylemleri sonuç alıncaya kadar sürdüreceğiz. Bizler ücertli kesim olarak gelecek hafta 1 Mayıs'ta vergi ve gelir adaletsizliğini daha büyük emekçi kitlesiyle birlikte dile getirip, haklarımızı almak için mücadelemizi büyüteceğiz. Halkın sağlık hakkı, sağlık çalışanlarının haklı mücadelesi ve vergi adaleti için yürüttüğümüz mücadeleye halkımızın desteğini hissediyoruz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.