07 Gençlik'ten yönetime çağrı

SPOR 13.02.2024 - 12:10, Güncelleme: 13.02.2024 - 12:10
 

07 Gençlik'ten yönetime çağrı

Antalyaspor taraftar grubu 07 Gençlik Taraftarlar Derneği, kulübün durumu hakkında merak ettiği konulara dair bir açıklama yaparak, yönetimden bir cevap beklediklerini ifade etti.

haberimizvar.net- Antalyaspor’un köklü taraftar grubu 07 Gençlik, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda kulübü şeffaflığa davet etti. Transfer tahtasının neden açılmadığı, Bodrumspor’a gönderilen 2 genç oyuncunun nedeni, hedef çelişkisi ve hakem hatalarına karşı sessizliğin nedenini öğrenmek isteyen 07 Gençlik'in açıklaması şöyle;   “Taraftarlarımızın merak ettiği soruların cevaplarını bekliyoruz! 1-) Transfer neden yapılmadı ve ilk 5 de olan takımımızın hedefi neden ligde kalmak olarak değiştirildi. Yönetimimiz bu konuda çıkıp kamuoyunu ve camiamızı neden bilgilendirmiyor?  2-) Transfer tahtası neden açılmadı bu konudaki düşünce ve alınan kararların takımımızı kötü etkileyeceğini herkes tarafından bilinirken yönetimimiz neden bu riski aldı?  3-) Transfer tahtası açılmayacaksa genç futbolcularımız neden satıldı?  4-) Kupa hedefiyle yola çıkan yönetimimiz ile kupa maçından sonra açıklama yapan teknik direktörümüz neden açıklamalarında çelişiyor bu takımın hedefi yok mu?  5-) Hakem hatalarıyla dolu maçlardan sonra yönetimimiz Kulübümüzün hakkını neden savunmuyor?   07 GENÇLİK Antalyaspor Taraftarlar Derneği olarak her zaman klübümüzün çıkarlarını gözettik ve buna devam edeceğiz. Taraftarlarımızın cevaplarını beklediği bu sorular için gerekli açıklamaları şeffaflıkla ve ivedilikle bekliyoruz” 
Antalyaspor taraftar grubu 07 Gençlik Taraftarlar Derneği, kulübün durumu hakkında merak ettiği konulara dair bir açıklama yaparak, yönetimden bir cevap beklediklerini ifade etti.

haberimizvar.net- Antalyaspor’un köklü taraftar grubu 07 Gençlik, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda kulübü şeffaflığa davet etti. Transfer tahtasının neden açılmadığı, Bodrumspor’a gönderilen 2 genç oyuncunun nedeni, hedef çelişkisi ve hakem hatalarına karşı sessizliğin nedenini öğrenmek isteyen 07 Gençlik'in açıklaması şöyle;

 

“Taraftarlarımızın merak ettiği soruların cevaplarını bekliyoruz!
1-) Transfer neden yapılmadı ve ilk 5 de olan takımımızın hedefi neden ligde kalmak olarak değiştirildi. Yönetimimiz bu konuda çıkıp kamuoyunu ve camiamızı neden bilgilendirmiyor? 
2-) Transfer tahtası neden açılmadı bu konudaki düşünce ve alınan kararların takımımızı kötü etkileyeceğini herkes tarafından bilinirken yönetimimiz neden bu riski aldı? 
3-) Transfer tahtası açılmayacaksa genç futbolcularımız neden satıldı? 
4-) Kupa hedefiyle yola çıkan yönetimimiz ile kupa maçından sonra açıklama yapan teknik direktörümüz neden açıklamalarında çelişiyor bu takımın hedefi yok mu? 
5-) Hakem hatalarıyla dolu maçlardan sonra yönetimimiz Kulübümüzün hakkını neden savunmuyor?

 

07 GENÇLİK Antalyaspor Taraftarlar Derneği olarak her zaman klübümüzün çıkarlarını gözettik ve buna devam edeceğiz. Taraftarlarımızın cevaplarını beklediği bu sorular için gerekli açıklamaları şeffaflıkla ve ivedilikle bekliyoruz” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.