1 yılda ne değişti ?

SİYASET 11.07.2020 - 14:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

1 yılda ne değişti ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yıl Ayasofya ile ilgili söylediklerini hatırlatan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, sosyal medya hesabından; !1 yılda ne değişti ? Ayasofyanın ibadete açılması mı yoksa siyaset mi ?” diye seslendi.

haberimizvar.net- Son zamanlarda gündemin ilk sıralarında yeralan ve dün yeniden ibadete açıldığı duyurulan Ayasofya ile ilgili tartışmalara, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin de katıldı. Şahin facebook hesabından yaptığı paylaşımda,   “CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SORUYORUZ 1 YILDA NE DEĞİŞTİ? AYASOFYA İBADETE Mİ AÇILDI YOKSA SİYASETE Mİ ? Erdoğan’ın 2019 yılındaki Ayasofya’ yorumu: ‘'Bu işin bir siyasi boyutu var, yanı var. Yan tarafta Sultanahmet’i doldurmayacaksın, Ayasofya’yı dolduralım diyeceksin. Büyük Çamlıca Camii’ni yaptık, 4-5 tane Ayasofya eder. Bu oyunlara gelmeyelim. Bunların hepsi tezgah.’  Bir yılda ne değişti Erdoğan! Yunanistan'ın işgal ettiği 18 ada vatan toprağıydı, Bıraktınız. Bir gecede İŞID'a terkettiğiniz Süleyman Şah Türbesi vatan toprağıydı, Kaçtınız. Katar Kralının annesinin aldığı araziler Vatan Toprağıydı, Sattınız. Oyunuz yüzde 45’ten yüzde 30’un altına düşmüş. Halkımız işsiz… Rant ekonominiz çöktü... Eğitim sisteminiz çöktü.. Hukuk sisteminiz çöktü... Toplumsal bölünmüşlük arttı.. Halkımız gırtlağına kadar borç içinde; tepkili, AKP den hızla uzaklaşıyor. Onları işe alamıyorsunuz, para veremiyorsunuz, yatırım, hizmet, adalet götüremiyorsunuz. Yapacağınız tek şey kaldı: Hamaset…” ifadelerini kullandı.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yıl Ayasofya ile ilgili söylediklerini hatırlatan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, sosyal medya hesabından; !1 yılda ne değişti ? Ayasofyanın ibadete açılması mı yoksa siyaset mi ?” diye seslendi.

haberimizvar.net- Son zamanlarda gündemin ilk sıralarında yeralan ve dün yeniden ibadete açıldığı duyurulan Ayasofya ile ilgili tartışmalara, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin de katıldı. Şahin facebook hesabından yaptığı paylaşımda,

 

“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SORUYORUZ 1 YILDA NE DEĞİŞTİ?

AYASOFYA İBADETE Mİ AÇILDI YOKSA SİYASETE Mİ ? Erdoğan’ın 2019 yılındaki Ayasofya’ yorumu: ‘'Bu işin bir siyasi boyutu var, yanı var. Yan tarafta Sultanahmet’i doldurmayacaksın, Ayasofya’yı dolduralım diyeceksin. Büyük Çamlıca Camii’ni yaptık, 4-5 tane Ayasofya eder. Bu oyunlara gelmeyelim. Bunların hepsi tezgah.’

 Bir yılda ne değişti Erdoğan!

Yunanistan'ın işgal ettiği 18 ada vatan toprağıydı, Bıraktınız.

Bir gecede İŞID'a terkettiğiniz Süleyman Şah Türbesi vatan toprağıydı, Kaçtınız.

Katar Kralının annesinin aldığı araziler Vatan Toprağıydı, Sattınız.

Oyunuz yüzde 45’ten yüzde 30’un altına düşmüş.

Halkımız işsiz…

Rant ekonominiz çöktü...

Eğitim sisteminiz çöktü..

Hukuk sisteminiz çöktü...

Toplumsal bölünmüşlük arttı..

Halkımız gırtlağına kadar borç içinde; tepkili, AKP den hızla uzaklaşıyor.

Onları işe alamıyorsunuz, para veremiyorsunuz, yatırım, hizmet, adalet götüremiyorsunuz.

Yapacağınız tek şey kaldı: Hamaset…” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.