10 Ekim Ankara'nın KERBELASIDIR

GÜNDEM 10.10.2020 - 14:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

10 Ekim Ankara'nın KERBELASIDIR

HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, 10 Ekim Ankara’da 103 kişinin yaşamını yitirdiği facia ile ilgili “10 Ekim Ankara’nın karbelasıdır” dedi.

haberimizvar.net- Bülbül yazılı açıklamasında şunları kaydetti:  “10 Ekim 2015'te Ankara Gar'da katledilen 103 can da  Kerbela'da Yezit Canilerince katledilen Imam Hüseyin ve 72 Yareni gibi insanlık için hak, adalet ve barış mücadelesi veriyorlardı. Kerbela Katliamını da Gar Karliamını da Yezit Soylu IŞİD Canileri ve ortakları yaptı. Kerbela Katliaminda katledilenlerin vucut parçaları Kerbela Meydanına,  Gar Katliaminda katlefilenlerin uzuvları Gar Meydanına saçıldı. Katiller kenardan kan deryasina donmüş meydanı izlediler. Kerbela'dan sağ kurtulan Imam Hüseyin yareni Kadinlar ve İmam Hüseyin'in Kiz Kardeşi Zeynep (Ana) katillerce derdest edilerek çıplak halde deveye bindirilip Yezit'in "Huzuruna" götürüldü. Zeynep Ana Yezit'in yüzune tükürüp "Sen bir katilsin senden merhamet bekleyen insan değildir!" dedi. Zeynep Ananin Şam'da bulunan turbesi yakin zamanda bir kaç kere ISİD saldırısına uğradı. Gar Katliamindan sonra sağ kalanlara ISİD ortaklari gaz sıkıp, tartakladılar! Kerbela'da da bebekler ve çocuklar katledildi Gar katliaminda da! Kerbela Katliamını yapan Yezit zihniyeti 21. Yüzyılda IŞİD Canilerinde ve siyasi ortaklarında vücut buldu. 10 Ekim 2015 Kerbela'nın yıldönümünde Gar Katliamını yapan ISİD ve ona zemin hazirlayan zihniyet katliamın faailidir. 10 Ekim Gar katliamı Ankara'nın Kerbelasıdır. Hak adalet ve barış arayan Hüseyinlere, Zeyneplere ve Masum û Pak Çocuk canlara; Sevgi ve Saygı ile”
HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, 10 Ekim Ankara’da 103 kişinin yaşamını yitirdiği facia ile ilgili “10 Ekim Ankara’nın karbelasıdır” dedi.

haberimizvar.net- Bülbül yazılı açıklamasında şunları kaydetti: 

“10 Ekim 2015'te Ankara Gar'da katledilen 103 can da 
Kerbela'da Yezit Canilerince katledilen Imam Hüseyin ve 72 Yareni gibi insanlık için hak, adalet ve barış mücadelesi veriyorlardı.
Kerbela Katliamını da Gar Karliamını da Yezit Soylu IŞİD Canileri ve ortakları yaptı.
Kerbela Katliaminda katledilenlerin vucut parçaları Kerbela Meydanına,  Gar Katliaminda katlefilenlerin uzuvları Gar Meydanına saçıldı. Katiller kenardan kan deryasina donmüş meydanı izlediler.
Kerbela'dan sağ kurtulan Imam Hüseyin yareni Kadinlar ve İmam Hüseyin'in Kiz Kardeşi Zeynep (Ana) katillerce derdest edilerek çıplak halde deveye bindirilip Yezit'in "Huzuruna" götürüldü. Zeynep Ana Yezit'in yüzune tükürüp "Sen bir katilsin senden merhamet bekleyen insan değildir!" dedi.
Zeynep Ananin Şam'da bulunan turbesi yakin zamanda bir kaç kere ISİD saldırısına uğradı.
Gar Katliamindan sonra sağ kalanlara ISİD ortaklari gaz sıkıp, tartakladılar!
Kerbela'da da bebekler ve çocuklar katledildi Gar katliaminda da!
Kerbela Katliamını yapan Yezit zihniyeti 21. Yüzyılda IŞİD Canilerinde ve siyasi ortaklarında vücut buldu.

10 Ekim 2015 Kerbela'nın yıldönümünde Gar Katliamını yapan ISİD ve ona zemin hazirlayan zihniyet katliamın faailidir.
10 Ekim Gar katliamı Ankara'nın Kerbelasıdır.
Hak adalet ve barış arayan Hüseyinlere, Zeyneplere ve Masum û Pak Çocuk canlara;
Sevgi ve Saygı ile”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.