100 bin kullanımlık bonzai operasyonu!

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.09.2023 - 16:43, Güncelleme: 26.09.2023 - 16:43
 

100 bin kullanımlık bonzai operasyonu!

Antalya'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, 100 bin kullanımlık sentetik cannabinoid (bonzai) ele geçirildi.

haberimizvar.net- Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir kişinin uyuşturucu madde ticareti yaptığını belirleyince operasyon düzenledi. Şüphelinin evinde ve üzerinde yapılan aramada, 100 bin kullanımlık sentetik cannabinoid maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddeye el konulurken, adı açıklanmayan şüpheli gözaltına alındı.  
Antalya'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, 100 bin kullanımlık sentetik cannabinoid (bonzai) ele geçirildi.

haberimizvar.net-  Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir kişinin uyuşturucu madde ticareti yaptığını belirleyince operasyon düzenledi. Şüphelinin evinde ve üzerinde yapılan aramada, 100 bin kullanımlık sentetik cannabinoid maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddeye el konulurken, adı açıklanmayan şüpheli gözaltına alındı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.