100 metrelik uçurumda Türk bayrağı astılar

RÖPORTAJ 20.05.2023 - 13:46, Güncelleme: 20.05.2023 - 13:46
 

100 metrelik uçurumda Türk bayrağı astılar

Antalya Kemer Arama Kurtarma (KEMKUT) Derneği üyeleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kemer Çalış Tepesi’nde 100 metrelik uçuruma Türk bayrağı astı.

haberimizvar.net- Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde Kemerli gençler tarafından kurulan KEMKUT, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde de arama ve kurtarma faaliyetlerine katılmasıyla biliniyor. Kemerli gençlerin oluşturduğu KEMKUT üyeleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçe merkezinde bulunan Çalış Tepesi’ne çıkarak 100 metrelik uçuruma indi.  Güvenlik önlemlerini alarak halatlar yardımıyla uçurumdan aşağıya inen KEMKUT üyeleri, Kemer’in farklı noktalarından görülebilecek şekilde Türk bayrağı astı. Etkinlik sonrası açıklama yapan KEMKUT Başkanı Emre Uğur, “KEMKUT olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Türk bayrağımızı uçuruma astık. Gururluyuz çünkü atalarımızın kanıyla sulanmış al yıldızlı bayrağımızı her zaman olduğu gibi zirveye çıkardık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün biz gençlere hediye ettiği bu bayramı çok önemsiyoruz. Ruhu şad olsun. Antalya’da KEMKUT’un kurulmasında bize yardımcı olan ve her zaman destek olan Belediye Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Tüm genç arkadaşlarımın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.” dedi.    
Antalya Kemer Arama Kurtarma (KEMKUT) Derneği üyeleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kemer Çalış Tepesi’nde 100 metrelik uçuruma Türk bayrağı astı.

haberimizvar.net- Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde Kemerli gençler tarafından kurulan KEMKUT, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde de arama ve kurtarma faaliyetlerine katılmasıyla biliniyor.

Kemerli gençlerin oluşturduğu KEMKUT üyeleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçe merkezinde bulunan Çalış Tepesi’ne çıkarak 100 metrelik uçuruma indi.  Güvenlik önlemlerini alarak halatlar yardımıyla uçurumdan aşağıya inen KEMKUT üyeleri, Kemer’in farklı noktalarından görülebilecek şekilde Türk bayrağı astı.

Etkinlik sonrası açıklama yapan KEMKUT Başkanı Emre Uğur, “KEMKUT olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Türk bayrağımızı uçuruma astık. Gururluyuz çünkü atalarımızın kanıyla sulanmış al yıldızlı bayrağımızı her zaman olduğu gibi zirveye çıkardık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün biz gençlere hediye ettiği bu bayramı çok önemsiyoruz. Ruhu şad olsun. Antalya’da KEMKUT’un kurulmasında bize yardımcı olan ve her zaman destek olan Belediye Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Tüm genç arkadaşlarımın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.