100'ncü yılda 100 hasta ziyareti

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.10.2023 - 10:22, Güncelleme: 26.10.2023 - 10:22
 

100'ncü yılda 100 hasta ziyareti

Antalya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan, Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla Evde Sağlık Hizmeti alan 100 yaşındaki Meryem Teyzeyi evinde ziyaret etti. Hasta ve hasta yakınları ile sohbet edip taleplerini dinleyen Karahan, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

haberimizvar.net- Evde Sağlık Hizmetleri birimlerinin vatandaşların daima yanında olduğunu ifade eden Oğuz Karahan, “Bugün burada Cumhuriyetimizle yaşıt 1923 doğumlu Meryem Teyzemizin ağız ve diş sağlığının kontrolü hekimimiz ve sağlık personelimiz tarafından yapıldı. Daha sağlıklı yaş alması için Sağlık Müdürlüğü olarak teyzemize bir telefon kadar yakınız. Hastaneye gidemeyecek durumdaki engelli, yaşlı ya da yatağa bağımlı hastalarımızın tıbbi ihtiyaçlarını hastaneye gitmelerine gerek kalmadan evlerinde karşılamak üzere 19 hastanemizde oluşturulan Evde Sağlık Ekiplerimiz sayesinde, binlerce hasta ve yakınına ulaşılmaktadır. Hastaların bu hizmetten faydalanabilmesi için 444 38 33 yani '444 EVDE' numarasını aramaları gerekmektedir" dedi. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayan Karahan, “Bu önemli ve anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun" dedi.
Antalya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan, Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla Evde Sağlık Hizmeti alan 100 yaşındaki Meryem Teyzeyi evinde ziyaret etti. Hasta ve hasta yakınları ile sohbet edip taleplerini dinleyen Karahan, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

haberimizvar.net- Evde Sağlık Hizmetleri birimlerinin vatandaşların daima yanında olduğunu ifade eden Oğuz Karahan, “Bugün burada Cumhuriyetimizle yaşıt 1923 doğumlu Meryem Teyzemizin ağız ve diş sağlığının kontrolü hekimimiz ve sağlık personelimiz tarafından yapıldı. Daha sağlıklı yaş alması için Sağlık Müdürlüğü olarak teyzemize bir telefon kadar yakınız. Hastaneye gidemeyecek durumdaki engelli, yaşlı ya da yatağa bağımlı hastalarımızın tıbbi ihtiyaçlarını hastaneye gitmelerine gerek kalmadan evlerinde karşılamak üzere 19 hastanemizde oluşturulan Evde Sağlık Ekiplerimiz sayesinde, binlerce hasta ve yakınına ulaşılmaktadır. Hastaların bu hizmetten faydalanabilmesi için 444 38 33 yani '444 EVDE' numarasını aramaları gerekmektedir" dedi.

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayan Karahan, “Bu önemli ve anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.