100'üncü yılda Döşemealtı'nda dev kortej

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.10.2023 - 12:26, Güncelleme: 30.10.2023 - 13:01
 

100'üncü yılda Döşemealtı'nda dev kortej

Döşemealtı'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü, 10 bin kişinin katıldığı Aleyna Tilki konseri ve 850 araçlık dev kortejle kutlandı.

haberimizvar.net-Cumhuriyet'in 100'üncü yılı etkinlikleri için haftalar öncesinden hazırlıklara başlayan Döşemealtı Belediyesi, Atatürk Caddesi boyunca tüm elektrik direklerine renkli ışıklarla süsleyip cadde üzerindeki tüm ev ve işyerlerine bayrak dağıttı. Yeşilbayır Mahallesi'nde bulunan Döşemealtı Belediyesi ek hizmet binası önünde saat 19.00'da başlayan korteje 854 araç katıldı.  ALEYNA TİLKİ KONSERİNE 10 BİN KİŞİ KATILDI Yaklaşık 1,5 saat süren araç korteji Döşemealtı Kent Meydanı'nda sona erdi. Burada binlerce kişi Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşamak için alanı doldururken, sahneye ilk olarak DJ Cenk Bayrak çıktı. Alanı dolduranları çaldığı şarkılarla coşturan Bayrak'a ışık efektleri eşlik etti. Ünlü DJ'nin ardından bu kez sahne sırası Aleyna Tilki'ye geldi. Aleyna Tilki sahneye çıktığında kent meydanındaki coşku tavan yaptı. En sevilen şarkılarını Döşemealtı halkı için seslendiren genç şarkıcı, “Böylesine büyük bir bayramda bu kadar coşkulu insanlarla Cumhuriyetimizin doğum gününü kutlamaktan onur duyuyorum. Çok heyecanlıyım, Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" diye konuştu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, sahneye çıkarak Aleyna Tilki ve Cenk Bayrak'a çiçek ve ilçenin kültürel mirası olan el dokuması Döşemealtı Halısı hediye etti. Konserin ardından gökyüzünü aydınlatan havai fişek gösterisiyle kutlamalar sona erdi. 
Döşemealtı'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü, 10 bin kişinin katıldığı Aleyna Tilki konseri ve 850 araçlık dev kortejle kutlandı.

haberimizvar.net-Cumhuriyet'in 100'üncü yılı etkinlikleri için haftalar öncesinden hazırlıklara başlayan Döşemealtı Belediyesi, Atatürk Caddesi boyunca tüm elektrik direklerine renkli ışıklarla süsleyip cadde üzerindeki tüm ev ve işyerlerine bayrak dağıttı. Yeşilbayır Mahallesi'nde bulunan Döşemealtı Belediyesi ek hizmet binası önünde saat 19.00'da başlayan korteje 854 araç katıldı. 

ALEYNA TİLKİ KONSERİNE 10 BİN KİŞİ KATILDI

Yaklaşık 1,5 saat süren araç korteji Döşemealtı Kent Meydanı'nda sona erdi. Burada binlerce kişi Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşamak için alanı doldururken, sahneye ilk olarak DJ Cenk Bayrak çıktı. Alanı dolduranları çaldığı şarkılarla coşturan Bayrak'a ışık efektleri eşlik etti. Ünlü DJ'nin ardından bu kez sahne sırası Aleyna Tilki'ye geldi. Aleyna Tilki sahneye çıktığında kent meydanındaki coşku tavan yaptı. En sevilen şarkılarını Döşemealtı halkı için seslendiren genç şarkıcı, “Böylesine büyük bir bayramda bu kadar coşkulu insanlarla Cumhuriyetimizin doğum gününü kutlamaktan onur duyuyorum. Çok heyecanlıyım, Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" diye konuştu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, sahneye çıkarak Aleyna Tilki ve Cenk Bayrak'a çiçek ve ilçenin kültürel mirası olan el dokuması Döşemealtı Halısı hediye etti. Konserin ardından gökyüzünü aydınlatan havai fişek gösterisiyle kutlamalar sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.