100'üncü yılı havada kutladılar

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.10.2023 - 10:11, Güncelleme: 27.10.2023 - 10:11
 

100'üncü yılı havada kutladılar

Şehit ve gazi yakınları, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'ncü yılı dolaysıyla Alanya'da anlamlı bir etkinliğe katılarak, pilotlar eşliğinde Türk Bayrağı ile paraşüt atlayışı yaptılar. 700 metrelik Yassı Tepe'den başlayan paraşüt atlayışı dünyaca ünlü Kleopatra Plajı'nda son buldu..

haberimizvar.net- Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Alanya Sosyal Hizmet Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte 4 gazi ve bir şehit yakını paraşüt pilotları eşliğinde ikili uçuş gerçekleştirdi. 700 metrelik Yassı Tepe'den başlayan atlayış, Kleopatra Plajı'nda son buldu. 'BU ORGANİZASYONU YAPMAKTAN GURUR DUYUYORUZ' Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper Güngörmüş, etkinlikten duyduğu gururu ifade etti. Güngörmüş, "Cumhuriyetimizin 100. yılına özel Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Alanya Havacılık Spor Kulübü, Alanya Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü ile beraber yamaç paraşütü organizasyonu geçirdik. Bu yamaç paraşütü organizasyonumuza şehit yakınlarımız ve gazilerimiz iştirak etti. Onlarla bugün mutlu bir şekilde bu organizasyonu yapmaktan büyük gurur, mutluluk duymaktayız" dedi. 'CUMHURİYET COŞKUSUNU HAVADA KUTLAMAK İSTEDİK' Alanya Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Ahmet Çelik, Cumhuriyet coşkusunu havada kutlama isteklerini belirterek, "Biz de şehit yakınlarımız ve gazilerimizle birlikte Cumhuriyet coşkusunu havada kutlamak istedik. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. '200. YILDA COŞKUYLA KUTLANACAKTIR' Alanya Havacılık Spor Kulübü Eğitmeni Ergun Ulu, etkinliğin kendileri için gurur verici olduğunu vurgulayarak şehit yakınları ve gazileri ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Ulu, şöyle dedi: "Bu etkinliğe katılan tüm pilot arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Burada bu etkinlikle birlikte olmaktan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizi armağan ettiği Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlamaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Umarım bizden sonraki nesilde Cumhuriyetimizin 200. yılını coşkuyla kutlayacaktır. Şehit yakınları ve gazilerimizi burada ağırlamaktan çok mutluyuz. Ölenlere, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz." 'PARAŞÜT UÇUŞUNU İLK KEZ DENEYİMLEDİM' Etkinliğe katılan Güneydoğu gazisi Enbiya Büyükhan, bu deneyimin kendisi için güzel bir etkinlik olduğunu belirtti. Büyükhan, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü münasebetiyle bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Paraşüt uçuşu olarak ilk deneyimdi. Benim için gayet güzel bir etkinlik oldu" 
Şehit ve gazi yakınları, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'ncü yılı dolaysıyla Alanya'da anlamlı bir etkinliğe katılarak, pilotlar eşliğinde Türk Bayrağı ile paraşüt atlayışı yaptılar. 700 metrelik Yassı Tepe'den başlayan paraşüt atlayışı dünyaca ünlü Kleopatra Plajı'nda son buldu..

haberimizvar.net-  Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Alanya Sosyal Hizmet Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte 4 gazi ve bir şehit yakını paraşüt pilotları eşliğinde ikili uçuş gerçekleştirdi. 700 metrelik Yassı Tepe'den başlayan atlayış, Kleopatra Plajı'nda son buldu.

'BU ORGANİZASYONU YAPMAKTAN GURUR DUYUYORUZ'

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper Güngörmüş, etkinlikten duyduğu gururu ifade etti. Güngörmüş, "Cumhuriyetimizin 100. yılına özel Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Alanya Havacılık Spor Kulübü, Alanya Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü ile beraber yamaç paraşütü organizasyonu geçirdik. Bu yamaç paraşütü organizasyonumuza şehit yakınlarımız ve gazilerimiz iştirak etti. Onlarla bugün mutlu bir şekilde bu organizasyonu yapmaktan büyük gurur, mutluluk duymaktayız" dedi.

'CUMHURİYET COŞKUSUNU HAVADA KUTLAMAK İSTEDİK'

Alanya Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Ahmet Çelik, Cumhuriyet coşkusunu havada kutlama isteklerini belirterek, "Biz de şehit yakınlarımız ve gazilerimizle birlikte Cumhuriyet coşkusunu havada kutlamak istedik. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

'200. YILDA COŞKUYLA KUTLANACAKTIR'

Alanya Havacılık Spor Kulübü Eğitmeni Ergun Ulu, etkinliğin kendileri için gurur verici olduğunu vurgulayarak şehit yakınları ve gazileri ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Ulu, şöyle dedi:

"Bu etkinliğe katılan tüm pilot arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Burada bu etkinlikle birlikte olmaktan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizi armağan ettiği Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlamaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Umarım bizden sonraki nesilde Cumhuriyetimizin 200. yılını coşkuyla kutlayacaktır. Şehit yakınları ve gazilerimizi burada ağırlamaktan çok mutluyuz. Ölenlere, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz."

'PARAŞÜT UÇUŞUNU İLK KEZ DENEYİMLEDİM'

Etkinliğe katılan Güneydoğu gazisi Enbiya Büyükhan, bu deneyimin kendisi için güzel bir etkinlik olduğunu belirtti. Büyükhan, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü münasebetiyle bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Paraşüt uçuşu olarak ilk deneyimdi. Benim için gayet güzel bir etkinlik oldu" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.