13 bin 670 kişiye sıcak yemek

YEREL 17.02.2024 - 13:33, Güncelleme: 17.02.2024 - 15:20
 

13 bin 670 kişiye sıcak yemek

Muratpaşa Belediyesi, Antalya'da yaşanan sel felaketinden zarar gören mahallelerde 13 bin 670 vatandaşa sıcak yemek dağıtıyor.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi, su ve sel baskınlarının yaşandığı mahallelerde etkilenen vatandaşlar ve alanda çalışan ekipler dahil olmak üzere 13 bin 670 kişiye sıcak yemek ulaştırdı. Aşevi ekipleri yaşanan felaketin ardından günün ilk ışıklarıyla birlikte çalışmalarına başladı. AFAD ve ASAT ekipleriyle koordineli yürütülen çalışmalarda evinde mahsur kalanlara botlarla yemek dağıtımı yapıldı. Bunun yanı sıra dağıtıma çıkarılan 3 ayrı araçla da yemek ve kuru gıda talepleri karşılandı. Dağıtılan yemekler arasında öğünlere göre sıcak çorba ikramı, etli kuru fasulye, pirinç ve bulgur pilavı, taze fasulye, turşu ve ayran yer aldı. Alanda çalışan ekiplere sıcak çay ve çorba desteğinde bulunuldu. Ayrıca kırtasiye ve kıyafet talepleri de Muratpaşa Belediyesi’nin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından karşılandı.
Muratpaşa Belediyesi, Antalya'da yaşanan sel felaketinden zarar gören mahallelerde 13 bin 670 vatandaşa sıcak yemek dağıtıyor.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi, su ve sel baskınlarının yaşandığı mahallelerde etkilenen vatandaşlar ve alanda çalışan ekipler dahil olmak üzere 13 bin 670 kişiye sıcak yemek ulaştırdı. Aşevi ekipleri yaşanan felaketin ardından günün ilk ışıklarıyla birlikte çalışmalarına başladı. AFAD ve ASAT ekipleriyle koordineli yürütülen çalışmalarda evinde mahsur kalanlara botlarla yemek dağıtımı yapıldı. Bunun yanı sıra dağıtıma çıkarılan 3 ayrı araçla da yemek ve kuru gıda talepleri karşılandı.

Dağıtılan yemekler arasında öğünlere göre sıcak çorba ikramı, etli kuru fasulye, pirinç ve bulgur pilavı, taze fasulye, turşu ve ayran yer aldı. Alanda çalışan ekiplere sıcak çay ve çorba desteğinde bulunuldu. Ayrıca kırtasiye ve kıyafet talepleri de Muratpaşa Belediyesi’nin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.