13 bin liralık ayakkabıyla Malazgirt zaferi

GÜNDEM 28.08.2021 - 17:49, Güncelleme: 28.08.2021 - 17:49
 

13 bin liralık ayakkabıyla Malazgirt zaferi

AKP’nin MKYK Üyesi Öznur Çalık’ın, 12 bin liralık spor ayakkabıyla Malazgirt Zaferi törenine katılmasına CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Çalık’ın ayakkabısı 4 aylık asgari ücret değerinde. İşte alın size AKP saltanatı” diye tepki gösterdi.

HABERİMİZVAR  –Malazgirt Zaferi’nin 950. yıl törenine AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın ayakkabısı damga vurdu. Kabinedeki bakanlarla birlikte Bitlis’in Ahlat ilçesine giden Öznur Çalık, helikopterde çektirdiği fotoğrafı sosyal medyasından paylaştı. Çalık’ın piyasa değeri 11 bin 950 lira olan ayakkabısına CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz tepki gösterdi. İŞTE ALIN SİZE AKP SALTANATI Kiraz “Halkın vekilleriyiz deyip 12 bin liralık ayakkabı giymek sadece AKP’lilere yakışır” sözleriyle Çalık’ı eleştirdi. Kiraz, “AKP iktidarında bakandan vekile, özel kalemden danışmana, belediye başkanından il başkanlarına kadar herkes lüks içinde yaşıyor. Evine ekmek götüremediği için intihar eden babaları, kirasını ödeyemediği için sokakta yatan aileleri, sırtında yük taşıyıp evini geçindiren çocuklardan da utanmıyorlar. Altlarında son model araba, kollarında İtalya’nın en pahalı çantaları, ayaklarında 12 bin liralık ayakkabı ama ağızlarında ‘halkın iktidarıyız, halkın vekiliyiz’ naraları var. Çalık’ın ayakkabısı 4 aylık asgari ücret değerinde. Halktan ne kadar uzak olduklarını biz biliyorduk, söylüyorduk artık kendileri de söylüyorlar. İşte alın size AKP saltanatı” ifadelerini kullandı. 
AKP’nin MKYK Üyesi Öznur Çalık’ın, 12 bin liralık spor ayakkabıyla Malazgirt Zaferi törenine katılmasına CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Çalık’ın ayakkabısı 4 aylık asgari ücret değerinde. İşte alın size AKP saltanatı” diye tepki gösterdi.

HABERİMİZVAR  Malazgirt Zaferi’nin 950. yıl törenine AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın ayakkabısı damga vurdu. Kabinedeki bakanlarla birlikte Bitlis’in Ahlat ilçesine giden Öznur Çalık, helikopterde çektirdiği fotoğrafı sosyal medyasından paylaştı. Çalık’ın piyasa değeri 11 bin 950 lira olan ayakkabısına CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz tepki gösterdi.

İŞTE ALIN SİZE AKP SALTANATI

Kiraz “Halkın vekilleriyiz deyip 12 bin liralık ayakkabı giymek sadece AKP’lilere yakışır” sözleriyle Çalık’ı eleştirdi. Kiraz, “ AKP iktidarında bakandan vekile, özel kalemden danışmana, belediye başkanından il başkanlarına kadar herkes lüks içinde yaşıyor. Evine ekmek götüremediği için intihar eden babaları, kirasını ödeyemediği için sokakta yatan aileleri, sırtında yük taşıyıp evini geçindiren çocuklardan da utanmıyorlar. Altlarında son model araba, kollarında İtalya’nın en pahalı çantaları, ayaklarında 12 bin liralık ayakkabı ama ağızlarında ‘halkın iktidarıyız, halkın vekiliyiz’ naraları var. Çalık’ın ayakkabısı 4 aylık asgari ücret değerinde. Halktan ne kadar uzak olduklarını biz biliyorduk, söylüyorduk artık kendileri de söylüyorlar. İşte alın size AKP saltanatı” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.