14 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi yoğun bakımda, 21 yaralı

GÜNDEM 14.10.2022 - 22:52, Güncelleme: 14.10.2022 - 22:52
 

14 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi yoğun bakımda, 21 yaralı

Bartın'daki maden ocağında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaşanan patlamada 14 işçinin hayatını kaybettiği, 21 işçinin yaralandığı açıklandı.

haberimizvar.net- Bartın'ın Amasra ilçesinde bir maden ocağında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda AFAD, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamada 14 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi hastaneye kaldırıldı. Göçük altında kalan işçilerin arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.  Patlama, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü’nde saat 18.15 sularında yeraltında meydana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan paylaşımda ilk belirlemelere göre iki işçinin yaşamını yitirdiği açıklandı. Yaşanan patlamada 20 işçinin de yaralandığı belirtilmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından kameraların karşısına geçen Bakan Soylu ve Bakan Dönmez açıklamalarda bulunuyor. İşte açıklamanın satır başları: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: ''Çok üzüntü duyduğumuz bir tablo ile karşı karşıyayız. 110 kardeşimiz orada çalışıyordu. Üst katta olanlar çıktılar. Riskli bölgede 49 kardeşimiz vardır. Şu ana kadar hastaneye 21 kardeşimiz intikal etti. Maalesef 14 kardeşimiz hayatını kaybetti'. İlk belirlemelere göre, grizu patlaması meydena geldi.'      
Bartın'daki maden ocağında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaşanan patlamada 14 işçinin hayatını kaybettiği, 21 işçinin yaralandığı açıklandı.

haberimizvar.net- Bartın'ın Amasra ilçesinde bir maden ocağında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda AFAD, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamada 14 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi hastaneye kaldırıldı. Göçük altında kalan işçilerin arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 

Patlama, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü’nde saat 18.15 sularında yeraltında meydana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan paylaşımda ilk belirlemelere göre iki işçinin yaşamını yitirdiği açıklandı. Yaşanan patlamada 20 işçinin de yaralandığı belirtilmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından kameraların karşısına geçen Bakan Soylu ve Bakan Dönmez açıklamalarda bulunuyor.

İşte açıklamanın satır başları:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: ''Çok üzüntü duyduğumuz bir tablo ile karşı karşıyayız. 110 kardeşimiz orada çalışıyordu. Üst katta olanlar çıktılar. Riskli bölgede 49 kardeşimiz vardır. Şu ana kadar hastaneye 21 kardeşimiz intikal etti. Maalesef 14 kardeşimiz hayatını kaybetti'. İlk belirlemelere göre, grizu patlaması meydena geldi.'

 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.