14 yaşındaki kız: Tacizci 6 erkek tutuklandı

GÜNDEM 05.01.2021 - 15:28, Güncelleme: 05.01.2021 - 15:28
 

14 yaşındaki kız: Tacizci 6 erkek tutuklandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 14 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunduğu belirtilen biri avukat 6 kişi tutuklandı.

haberimizvar.net Kuşadası'nda 14 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulundukları iddia edilen 6 kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Kuşadası polisi, yaşı küçük S.K.'nın ifadesine başvurdu. S.K. ilk ifadesinde avukat M.M.K. ile 5 kişinin ismini verdi. Gözaltına alınanlar emniyette ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. HEPSİ TUTUKLANDI Polisin büyük gizlilik içinde yürüttüğü operasyon sonucu adliyeye sevk edilen avukat M.M.K. ile kimlikleri açıklanmayan 5 kişi tutuklanarak Söke Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, yeni göz altıların olabileceği öğrenildi. Kaynak: Latif SANSÜR / Sözcü Gazetesi
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 14 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunduğu belirtilen biri avukat 6 kişi tutuklandı.

haberimizvar.net

Kuşadası'nda 14 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulundukları iddia edilen 6 kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Kuşadası polisi, yaşı küçük S.K.'nın ifadesine başvurdu. S.K. ilk ifadesinde avukat M.M.K. ile 5 kişinin ismini verdi. Gözaltına alınanlar emniyette ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

HEPSİ TUTUKLANDI

Polisin büyük gizlilik içinde yürüttüğü operasyon sonucu adliyeye sevk edilen avukat M.M.K. ile kimlikleri açıklanmayan 5 kişi tutuklanarak Söke Cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, yeni göz altıların olabileceği öğrenildi.

Kaynak: Latif SANSÜR / Sözcü Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.