19 Mayıs'ta mobil fener alayı

GÜNDEM 13.05.2020 - 14:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

19 Mayıs'ta mobil fener alayı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle evlerde kutlanacak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı akşamı saat 20.30'da mobil fener alayı düzenleyecek. Başkan Muhittin Böcek'in de katılacağı fener alayı, sadece araçlardan oluşacak ve her 19 Mayıs'ta olduğu gibi Konyaaltı Varyant'tan başlayacak. Fener alayına vatandaşlar ve sivil araçlar katılamayacak.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkusunu salgın döneminde de Antalyalılara en güzel şekilde yaşatmak için program hazırladı. Her 19 Mayıs'ta Konyaaltı Varyantı- Cumhuriyet Meydanı arasında on binlerin katılımıyla düzenlenen fener alayı yürüyüşü, bu yıl pandemi nedeniyle sadece belediye hizmet araçlarıyla gerçekleştirilecek. VATANDAŞLAR KATILAMAYACAK Sadece araçların yer alacağı fener alayına vatandaşlar katılamayacak. Korteje sivil araçların girmesine izin verilmeyecek. Antalyalıların sosyal medya hesaplarından ve televizyon kanallarından naklen izleyebileceği mobil fener alayı 19 Mayıs Salı günü saat 20.30'da Konyaaltı Varyart'tan başlayacak. BAŞKAN BÖCEK DE YER ALACAK Cumhuriyet için Antalya El Ele Platformu işbirliği ile gerçekleştirilecek mobil fener alayında 50 belediye hizmet aracı yer alacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fener alayında üzeri açık bir klasik otomobil üzerinde Antalyalıları selamlayacak. Kortejin en önünde elinde yanan meşalesi ile genç bir sporcu yürüyecek. BANDODAN MARŞLAR Mobil fener alayındaki araçlar, Türk bayrakları, Atatürk posterleri, balonlar ve meşalelerle süslenecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası, Bandırma Vapuru şeklinde giydirilen tır üzerinden marşlar ve şarkılar seslendirecek. Üzeri açık otobüste yer alacak gençler de bayram coşkusunu yaşayacak. CUMHURİYET MEYDANI'NDA İSTİKLAL MARŞI Her türlü sosyal mesafe ve salgın önlemlerinin alınacağı mobil fener alayında Antalyalılara 'Evde Kal' mesajı da verilecek. Fener alayı Cumhuriyet Meydanı'na ulaştığında saygı duruşunda bulunulacak, İstiklal Marşı ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi okunacak. Meydandaki gösteri havuzunda su gösterisi gerçekleştirilecek. HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİ Mobil fener alayı Cumhuriyet Meydanı'ndaki programın ardından yürüyüşüne Işıklar Caddesi-Sampi Kavşağı-Burhanettin Onat Caddesi- Mevlana Kavşağı-100. Yıl Bulvarı güzergahında devam edecek. Saat 22.00'de Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde fener alayının son bulmasının ardından Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı'ndaki 4 ayrı noktada havai fişek gösterisi gerçekleştirilecek. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle evlerde kutlanacak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı akşamı saat 20.30'da mobil fener alayı düzenleyecek. Başkan Muhittin Böcek'in de katılacağı fener alayı, sadece araçlardan oluşacak ve her 19 Mayıs'ta olduğu gibi Konyaaltı Varyant'tan başlayacak. Fener alayına vatandaşlar ve sivil araçlar katılamayacak.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkusunu salgın döneminde de Antalyalılara en güzel şekilde yaşatmak için program hazırladı. Her 19 Mayıs'ta Konyaaltı Varyantı- Cumhuriyet Meydanı arasında on binlerin katılımıyla düzenlenen fener alayı yürüyüşü, bu yıl pandemi nedeniyle sadece belediye hizmet araçlarıyla gerçekleştirilecek.


VATANDAŞLAR KATILAMAYACAK


Sadece araçların yer alacağı fener alayına vatandaşlar katılamayacak. Korteje sivil araçların girmesine izin verilmeyecek. Antalyalıların sosyal medya hesaplarından ve televizyon kanallarından naklen izleyebileceği mobil fener alayı 19 Mayıs Salı günü saat 20.30'da Konyaaltı Varyart'tan başlayacak.


BAŞKAN BÖCEK DE YER ALACAK


Cumhuriyet için Antalya El Ele Platformu işbirliği ile gerçekleştirilecek mobil fener alayında 50 belediye hizmet aracı yer alacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fener alayında üzeri açık bir klasik otomobil üzerinde Antalyalıları selamlayacak. Kortejin en önünde elinde yanan meşalesi ile genç bir sporcu yürüyecek.


BANDODAN MARŞLAR


Mobil fener alayındaki araçlar, Türk bayrakları, Atatürk posterleri, balonlar ve meşalelerle süslenecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası, Bandırma Vapuru şeklinde giydirilen tır üzerinden marşlar ve şarkılar seslendirecek. Üzeri açık otobüste yer alacak gençler de bayram coşkusunu yaşayacak.


CUMHURİYET MEYDANI'NDA İSTİKLAL MARŞI


Her türlü sosyal mesafe ve salgın önlemlerinin alınacağı mobil fener alayında Antalyalılara 'Evde Kal' mesajı da verilecek. Fener alayı Cumhuriyet Meydanı'na ulaştığında saygı duruşunda bulunulacak, İstiklal Marşı ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi okunacak. Meydandaki gösteri havuzunda su gösterisi gerçekleştirilecek.


HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİ


Mobil fener alayı Cumhuriyet Meydanı'ndaki programın ardından yürüyüşüne Işıklar Caddesi-Sampi Kavşağı-Burhanettin Onat Caddesi- Mevlana Kavşağı-100. Yıl Bulvarı güzergahında devam edecek. Saat 22.00'de Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde fener alayının son bulmasının ardından Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı'ndaki 4 ayrı noktada havai fişek gösterisi gerçekleştirilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.