1'i bebek 128 kişi kurtarıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2024 - 12:00, Güncelleme: 13.04.2024 - 12:00
 

1'i bebek 128 kişi kurtarıldı

Antalya'da meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği teleferik kazasında mahsur kalan 128 kişi kurtarıldı. Kabinden kurtarılan bir bebek ekiplerin ilgi odağı oldu.

haberimizvar.net- AFAD Başkanı Okay Memiş, Antalya’daki teleferik kazasında 1 kişinin hayatını kaybettiğini, yaralanan 10 kişinin ise tedavilerinin sürdüğünü söyledi. Kazanın yaşandığı dakikadan bu yana 16 kabinde 128 kişinin tahliye edildiğini ifade eden Memiş, “8 kabinde 43 kişinin tahliyesi sürüyor. Hava kararmadan operasyonu tamamlamayı planlıyoruz. Mahsur kalan vatandaşlarımızla sürekli konuşuyoruz. Sağlık durumları iyi” dedi. Mahsur kalan vatandaşlar halatlar ile kurtarılırken, kabinden kurtarılan bir bebek ekiplerin ilgi odağı oldu.
Antalya'da meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği teleferik kazasında mahsur kalan 128 kişi kurtarıldı. Kabinden kurtarılan bir bebek ekiplerin ilgi odağı oldu.

haberimizvar.net- AFAD Başkanı Okay Memiş, Antalya’daki teleferik kazasında 1 kişinin hayatını kaybettiğini, yaralanan 10 kişinin ise tedavilerinin sürdüğünü söyledi.
Kazanın yaşandığı dakikadan bu yana 16 kabinde 128 kişinin tahliye edildiğini ifade eden Memiş, “8 kabinde 43 kişinin tahliyesi sürüyor. Hava kararmadan operasyonu tamamlamayı planlıyoruz. Mahsur kalan vatandaşlarımızla sürekli konuşuyoruz. Sağlık durumları iyi” dedi. Mahsur kalan vatandaşlar halatlar ile kurtarılırken, kabinden kurtarılan bir bebek ekiplerin ilgi odağı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.